Олиото от орехи кедър (Pinus sibirica) е едно от най-ценните наши природни богатства. Това малко олио е известно на хората да им дава силен и здрав имунитет, да борави против болести и да с дълго време. Олиото от орехи кедър се произвежда от ядрата на семената на кедъровото дърво, което расте по бреговете на реките Иртыш, Саян и Дальний Восток. Цялото дърво Кедър е в Красната Книга на Россия.

Какво е в олиото от орехи кедър?

Олиото от орехи кедър предлага важна присутствие на разнообразни микро и макро минерали, растителни мастила с различни физиологични и психологични процеси. Какво ли заслуга има олиото от орехи кедър да така стане популярно?

Олиото от орехи кедър е богато на разнообразни полезни мастила. Бонити – три главни мастила, които гарантират пащането на кожата и подобряване на глада, се намират вътре в олиото на орехи кедър. Трите бонити са омега-3 незаменими масла, които включват алафа-линоленова и докостеролова киселина и олеинова киселина. Алафа-линоленовата киселина е изключително полезна, тъй като силно стимулира гладата, насочена към подобране. Олиото от кедър дървото също носи хидролизирани съединения, иновативни цвятящи и антиоксиданти, ценни при кожните проблеми.

Усещате радост и спокойствие, разбирате се говоря за олио от кедърово дърво. Олиото също така носи наситена енергия, давайки на хората по-добро състояние на душевното здраве. Благодарение на своята енергична сила, то може да помогне при заболявания от хронична умора, треска, стрес и прочие емоционални проблеми. По-различните полезни мастила и съставки имат благотворно действие върху оптимизирането на целия ни организъм.

Защо олиото от орехи кедър е толкова популярно?

Олиото от орехи кедър е запазено от страните на Дальния Восток данас. Хората от там давно използват древните славянски методи за извл