Поддържане на правилното увлажняване на кожата е най-важният аспект от нашата ежедневна рутина. Защо? Защото кожата е работникът на първа линия, който служи като предпазна бариера между нас и агресивните чинии околната среда. Необходимата ни защита от грижи за кожата се оказва съществена зад успешното обновяване, измъчване и възстановяване на нашият преценни букет. Питането не е дали се грижим за измъчването на кожата, а как се грижим.

Това е безспорен вопрос. Шаг по шаг това, което трябва да правим за да поддържаме нашата кожа е следното: трябва да режим сутришен и вечерен режим за увлажняване, ще разгледаме по-долу.

Защо сутришният и вечерният режим за увлажняване е Така Важен?

Причината за необходимостта от сутришния и вечерния режим за увлажняване е проста. Увлажняващите продукти въздействат по-добре на чиста и суха кожа отколкото на маскирана или замазана. Точно така маскиращите препарати за лице работят по-добре на маскирана или замазана кожа. Затова сутришното и вечерното ни увлажняване започват с чистенето на кожата ни и правилното маскиране. Нормална дневна или вечерна рутина за увлажняване просто принадлежи към защитата на нашата кожа.

Освен това, трябва да обмислим и това, че само увлажняващите продукти прилагат основни предимства за кожата ни. Различните ефекти, свързани с увлажняващите продукти, приносят огромен изглед и движение в нашия букет. За да постигнем максимална полза от използваните от нас увлажнители, трябва да започнем със сутришното и вечерното ни увлажняване. Ще се разходим по-долу за предлаганите стъпки за сутришно и вечерно увлажняване на кожата.

Шаг По Шаг Сутришното И Вечерното Увлажняване:

Сутришен Режим За Увлажняване

  • Ще започнем с чистенето на кожата ви. Преди да започнете да