Търсещи търсенето на правилния тон на фундамент да прави да мислите, че той е невъзможно да се намери? Вече няма да имате повече трудности с True Match Foundation на L’Oréal Paris! True Match Genius 4-in-1 Foundation е иновативна формула, която дава перфектно покритие и равно маже. Независимо от базата на Вашата кожа и тонът, True Match Genius за максимално споредливи резултати е точно то, което трябва да искате. Освен това, в формулата включва иновативна технология, която предоставя по-дълготраен ефект осигуряващ постоянното светло и моментно запълване на дефектите на Вашата кожа. Доста добре следвайте тази представяне и разберете повече за True Match Genius – 4 в 1 фундамент.

Защо True Match Genius – 4 в 1 фундамент

True Match Genius 4-in-1 Foundation предлага перфектно покритие и модерно усъвършенстване. Освен това то се предлага в 6 различни бази и много цветове за Ваш тон, така че да можете да намерите подходящия за Вас. Във всеки бутилка фундамент ви подразбира нова технология за запълване на дефекти, която търси да премахне цвета на дефектите на вашата кожа, запълва въздушните пукнатини и всичко друго. Формулата го прави така, че дава моментна и дълготрайна покривка мазна като облекло, докато уврежда Вашата кожа. Освен това притежава и лесна и мека текстура, която се разрежда и мъжда равно, без въздействие на влажността. Като бонус, има SPF25 защита от премълчането на Вашата кожа.

Как се прилага True Match Genius – 4 в 1 фундамент

1. С твърде голям признак да се използват True Match Genius 4-in-1 Foundation, началото е поставянето на базата. На практика тук важи и правилото „отваряне на нови“ и базата трябва да допълни модната си мажа и да забърза цвета на кожата Ви. Разстоянието между двата тона не трябва да бъде твърде голямо.

2. След това се направи вашата мазна подходящо увреждащо пластично масло. За да сте сигурни, че ще получите желаните побързателни резултати, Я трябва да посочите, че базата и продукт за пластичн