Има причина да се твърди, че първото впечатление от хората, които срещаме, е най-важното. Нашият външен вид казва много за нас и голяма част от информацията показва стилът на прическата. Въпреки че има много стереотипи, когато стане дума за съдене на човек според цвета на косата, винаги има елемент на истина във всеки от тях. Разбира се, ако не крием истинския си цвят под боята. Знаете ли какво казва естественият цвят на косата за Вас? Вижте по-долу!

Естествен цвят на косата: червен
Темперамент:сангвистичен

Жените с естествена червена коса имат сангвистичен темперамент, така че те са бурни и чувстват много силни емоции, които много често просто се променят за кратко време. Червенокосите са много приятни и съпричастни. Винаги се усмихват и се чувстват страхотно в компания. Недостатъкът на червенокосите жени е, че не са организирани.

Естествен цвят на косата:кестеняв
Темперамент:меланхоличен

Брюнетките са много страстни перфекционисти. Обикновено се харесват на хората около тях, но изглежда не го знаят и яростно се борят за приеме в средата. Жените с кафява коса са емоционални, трудолюбими и много конкретни, което често се променя в увереност, с която могат да правят всичко по най-добрия начин. Кестенявите жени имат склонност към депресивни състояния.

Естествен цвят на косата:черен
Темперамент:холеричен

Чернокосите жени знаят цената си, те са много енергични и импулсивни. Обикновено са родени лидери и успешни жени. Черните коси са знак за холеричен темперамунт и склонност към показване на власт. Те обичат да командват хората, които са лесни за манипулиране.

Естествен цвят на косата:рус
Темперамент:флегматичен

Блондинките са много радостни хора, които изглеждат живота и душата на партито, но в реалността нямат способността да създават връзки с хората. Русите жени са наблюдатели, предпочитат да гледат от разстояние вместо да рискуват. Русите жени са твърде бавни и не обичат да бързат.