В последните години коректорите са най-популярното лицево прилогане, което хората използват. Нали да имате дебели линии или малки проблеми за акне, коректорите са рекламирани да скрият всичко това. И искате ли да знаете как да вземете максимално предимство от употребата на вашата кремна и да се осигури за идеално красиво постоянно прилогане?

Отговорът е The Duet Concealer Brush от Kevyn Aucoin – киста която предоставя двойно приложение в по-бързо време. Тази невероятна помощница за лицево прилогане прибавя стил и дизайн към вашия набор за красота. Тя се продава с две страни армирани с мицелурни изработки, които позволяват лесното махане и абсорбиране на дозата на коректор. Така че да не говорим, че това е отлично прилогане на кремна по-бързо и по-лесно.

Как да използвате The Duet Concealer Brush от Kevyn Aucoin

Крайната цел на тази киста е да предложи бърз и лесен начин за прилагане на коректори по всяко време. Така че преди да започнете прилогането си по-бързо, трябва да се придържате до няколко основни правила.

1. Изберете правилната доза на продукта

От началото е важно да изберете правилната доза от продукта, за да стигнете до желания резултат. Постарайте се да нанесете малка доза продукт на кистата, така че прилогането да е меко и подходящо емулсиране. Точната доза зависи и от типа коректор, който използвате и дозата на продукт може да варира между две и пет капки.

2. Намазване с The Duet Concealer Brush

След като изберете правилната доза на продукта, това е време да започнете прилагането с The Duet Concealer Brush. Започнете от локалните проблемите, като центъра на челото и високото на червата. За да добавите повече тон, активирайте двете армирани страни на кистата докато докоснете лесно с кръгови движения и използвайте остатъка на коректора да покрие всичко останало. За да изглежда максимално природно и най-важното е да не наточeте прекален