Как да подходим към кожа, от тип смесена, наливата и при акне

Кожата ни представлява нашата стойност и пред другите и пред себе си. За да изглеждате добре и да се чувствате добре трябва да се държите над чиста кожа. Това е особено важно ако имате наливата, смесена или акне кожа. Правилната региментация ще ви помогне да пиете ток от вашия нерво и да контролирате акнето и наливането на вашата кожа.

Как да се храните в зависимост от тип кожа

Каквото и да е вида на вашата кожа, храненето залегна важна роля. За типа на кожата ви с много влага и акне, трябва да изберете блок с подходящите храни. Вие трябва да дискаминирате голямото количество захар и манган от вашата диета. Трябва да се пие много вода, за да не се налива кожата. Вместо захара и манган можете да използвате чиста и органична плодови съставки. Трябва да си дадете приоритет на здрави храни, като зеленчуци, плодове, семена и овесени хлябове. Тези храни помагат да се поддържа нормалното мастно баланс и да ускорим метаболизма. Освен това не забравяйте да пиете много вода.

Какво дрехи трябва да избирате, ако имате наливата, смесена или акне кожа?

Ако имате наливата, смесена или акне кожа трябва да подхождате при избора на дрехи и портмоне. Дрехите трябва да бъдат против алергични и не Волнителни. Дрехите трябва да бъдат направени от леки и приятни материали. Трябва да изчакате, докато дрехите ви пълностио изсъхнат, преди да ги пържете. Трябва да изберете недърпащи дрехи, които не затриват кожата ви. Ще трябва да изберете дрехи, които да осигурят прохлада в тялото ви. Освен това, дрехите, които вие избирате, трябва да бъдат надлежащо стирани и чисти. Ще бъде по-добре да изберете дрехи от натурални материали, които не са алергични.

За да подхождат ежедневното ви грижа за пот и регуларно отмиване

Да бъдете внимателни с грижата ни за пот. Залегна важна роля при поддържане