Еве един забавен факт – да имаме красива хайръб може да бъде постигнато по много лесни начини. Ако се борим да народним измислени модели и прически с шик, ние знаем, че никога не можем да ги постигнем само с терминални оригинални съставки. Това е начин да достигнем главния цел и да се запознаем с Tecni.Art Volume Architect Hairspray от L’Oreal Professionnel. Това прекрасно хидратиращо средство със силно величина за ухаживане и процент засищане срещу сливането осигурява идеална защита без стоманово натегляне.

Какво очакваме от Volume Architect Hairspray и Tecni.Art?

Tecni.Art е най-новата линия продукти с висока производителност на L’Oreal Professionnel. Volume Architect Hairspray е част от този бренд. Прилагането му осигурява лесно и траено фиксиране, докато дава уникален подхранващ виско блеск, който дължи до 24 часа. Volume Architect Hairspray е стабилен продукт благодарение на своята иновативна структура – мономерно дисперсираните частици в сладка комбинация на екстракт от прародна ливада, горица, витамин Е, морков и ноктус. Така се увеличава ефективният производ с висок процент на дълготрайно и силно фиксиране без натегляне и драскотина.

Tecni.Art предлага голямо разнообразие от продукти, които могат да се прилагат в зависимост от вида прическа, която желаете. Например, ако искате да правите стайлинг изискващ дълготрайното фиксиране -прилагайте първо Volume Architect след това друг раз и това ще даде възможност за допълнителна защита и запазване на формата на прическата.

Инструкции за формиране на прическа с Volume Architect Hairspray и Tecni.Art

За да започнете, използвайте гребен за дъно, за да създадете структура на вашата прическа. Когато приключите с гребенето прилагайте прахово средство Tecni.Art Wild Stylers Lager под различна глава от вашата прическа. Така ще можете да постигнете бързо и лесно водещ дизайн, който е много дълготрайно и не се треви.

След като използвате Wild Stylers Lager, заемете вашия Volume Architect Hairspray. За да се достигне представеният по-горе диз