Лъчезарното, супер хидратиращо и меко нанасяне представят майкъп базата Vapour Organic Beauty Stratus Luminous Instant Skin Perfector. Подобряването на кожата е местно, интензивно и дълготрайно. Да не забравяме и за фантастичните предимства от олио, което да си дълготрайно, малко, здраво тониране на лицето. Всъщност, това може да бъде малко посложно дело. Има достатъчно детайли за да научим, как да правим това правилно. Долната част съдържа кратко ръководство с насоки за правилно нанасяне на майкъп базата Vapour Organic Beauty Stratus Luminous Instant Skin Perfector.

Как да се нанася майкъп база Vapour Organic Beauty Stratus Luminous Instant Skin Perfector

Ако искате да подобрите недостатъците на кожата си, трябва преди всичко да сте запознати с правилния начин на нанасяне на майкъп базата. По-добре е също да съзнаете, че само вържането на едно и също през няколко пъти на ден или на година, никога няма да постигне желания резултат.

Най-напред поставете по-малък слой от майкъп базата на лицето. За това, вие може използвате скунс, база за маскиране или вашата собствена палочка за маскиране. Нанесете няколко крайни точки на лицето си и разпределете ги по всички участъци. След това започнете да ги поемате с палочка за маскиране или с вашият скунс.

Да си вземете време да разпределите майкъп базата максимално равномерно. Процесът на нанасяне трябва да започва от центъра лицето и постепенно да се рамновременно придвижва към зоните около очите, овала на челото и тялото.

Важно е да замръзне майкъп базата между вашата кожа и тоналния продукт, който ще последва. Тъй като, трябва да се постигне равномерно плътно тониране на кожата. Базата за майкъп трябва да се използва и за плоскостта на кожата си. Обърнете малко повече внимание на пигментираните участъци, като бракви, акни и други типове. Много често, те имат по-силно плътно пигментиране от останалата част на лицето и са по-склонни да се показват под тона