Стремежът към перфектно изглеждащи, естествени мигли изглежда безкраен. Жените изпробват различни продукти и процедури, за да постигнат ефекта, за който винаги са мечтали. При естествените мигли обаче се получава така, че след 3 месеца те трябва да отстъпят място на нови. Затова клъстерните мигли за домашно приложение изглеждат най-добрият начин за сгъстяване на миглите!

Класация на DYI изкуствени мигли – те ви гарантират, че можете да постигнете целта си!

Пазарът на козметични продукти непрекъснато се развива. Затова не е изненадващо, че жените следят всички нови тенденции и новости с голям интерес и внимание. Появата на клъстерни мигли за домашно нанасяне със сигурност предизвика известен интерес. Изксувтени мигли DYI? Благодарение на изкуствените клъстерни мигли това е не само възможно, но и лесно!

Този продукт се счита за истинска революция в оформянето на мигли. Той ви гарантира, че можете да постигнете впечатляващи резултати за броени минути.

Все повече козметични марки започнаха да пускат на пазара своите продукти. Те надминават себе си с идеи как да привлекат вниманието на жените. Маркетинговите усилия са мащабни. Поради тази причина жените все по-често се чудят кои клъстерни мигли всъщност заслужават внимание.

Ето защо тази класация включва продукти от различни марки. Всички тези клъстерни мигли са предназначени за нанасяне в домашни условия. Освен това всички те трябва да гарантират бързо, лесно и трайно нанасяне.

Въпреки това можете да наблюдавате някои разлики между конкретните комплекти за домашно удължаване на мигли. Именно детайлите са тези, които решават дали приложението наистина ще бъде лесно и приятно, или ще създаде малко повече проблеми.

Клъстери за мигли за домашно приложение – кои продукти се отличават?

Изборът на клъстери за мигли за домашно приложение може да бъде доста проблематичен за повечето жени. Локалните и онлайн магазини за красота преливат от продукти на различни марки. Всички те могат да изглеждат примамливи за изпробване.

Трябва обаче да имате предвид, че обещанията на много производители често не се оправдават в действителност. Ето защо днес сме тук с нашите предложения, които могат да отговорят на очакванията ви!

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Lash Extensions

Класацията започва с най-силния кандидат. Без ни най-малко съмнение това са DIY Lash Extensions на Nanolash. Марката е водеща в предлагането на разнообразни продукти за грижа и оформяне на мигли.

Nanolash наскоро пусна на пазара продукта DIY Lash Extensions за домашно приложение. Продуктът веднага получи изключително положителен прием от жените. Нещо повече, дамите с готовност споделят положителни отзиви за него онлайн.

DIY Lash Extensions се предлагат в комплект или в единична опаковка. Кутията съдържа 36 клъстера мигли. Средно едно приложение налага използването на 4 клъстера. В резултат на това с една кутия ще можете да създадете 4 визии на мигли или много повече, ако решите да използвате миглите повторно – многобройните отзиви показват, че клъстерните мигли Nanolash могат да се използват многократно.

Освен това има огромно разнообразие от клъстерни мигли, от които да избирате. Всяка кутия съдържа мигли с 3 дължини: 10, 12 и 14 мм. Те се предлагат и в 8 стила, от които можете да избирате. Лесно можете да се досетите, че това дава неограничени възможности за оформяне на миглите. DIY Lash Extensions се справят добре както с мигли тип Russian Volume, така и с деликатни визии за ежедневна употреба.

DIY Lash Extensions се предлагат в стилна, привличаща вниманието кутия, която ги предпазва от повреда по време на транспортиране и ви позволява да ги съхранявате удобно.

Струва си да се отбележи, че се предлага за продажба и пълен комплект за удължаване на мигли. Той включва – в допълнение към клъстерните мигли:

  • Nanolash bonder – използва се за залепване на клъстерите и става лепкав само за 30-60 секунди;
  • Nanolash sealer – помага за отстраняване на лепкавия слой, оставен от лепилото;
  • препарат за премахване – позволява ви да премахнете миглите без проблеми.

DIY Lash Extensions е първокласен продукт. Тези меки и леки клъстерни мигли перфектно се съчетават с естествените мигли. Притежателите на чувствителни очи също могат да се възползват от тях! Клъстерите изкуствени мигли за домашно приложение от Nanolash не предизвикват дразнене или алергични реакции. Те прилягат идеално към окото и подчертават красотата на целия поглед. Нанасянето отнема 10 минути, а ефектът се запазва до 5 дни независимо от всичко.

Като се имат предвид горепосочените предимства, не е чудно, че DIY Lash Extensions заслужиха първото място в нашата класация!

2. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes е марка, която също има за цел да улесни жените да се сдобият с пълна визия на миглите си. Въпреки това клъстерните мигли на Amor Lashes не заслужават да бъдат наречени лидер в тази класация.

Оказва се, че нанасянето на тези клъстери мигли може да бъде малко по-трудно, отколкото при клъстерите Nanolash. Това се дължи на дизайна на свързващото средство, което е снабдено с не много прецизен апликатор. Това може да доведе до някои трудности при нанасянето му. Добре известно е, че неравномерното нанасяне на лепилото прави почти невъзможно правилното поставяне на изкуствените мигли.

Въпреки тези недостатъци Amor Lashes QuickLash Starter Kit може да предизвика интерес. Комплектът съдържа клъстерни мигли тип „С“ в 3 дължини, от които можете да избирате. Освен това комплектът включва и необходимите аксесоари.

Производителят декларира, че ефектът от еднократното нанасяне трябва да продължи до 5 дни. Това обаче до голяма степен зависи от правилното нанасяне. Като се има предвид, че жените могат да изпитат проблеми в това отношение, може да се предположи, че тези клъстерни мигли са предназначени за онези жени, които вече имат известен опит.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Клъстерните мигли Lilac St Intro Starter Kit са следващите в класацията. Това е един доста класически и базов комплект за начинаещи. Той ви позволява да си направите сами удължаване на мигли за сравнително кратко време.

Производителят посочва, че нанасянето на тези предварително направени клъстери от мигли трябва да отнеме около 15 минути. Необходимо е обаче да подготвите миглите правилно. В идеалния случай трябва първо да ги извиете с помощта на извивачка за мигли и след това леко да ги покриете със спирала. За съжаление, за разлика от миглите на Nanolash, тези на Lilac St се характеризират с доста дебели косъмчета. Те осигуряват страхотен ефект, но съчетаването им с естествените ви мигли може да се окаже малко по-трудно.

Lilac St Intro Starter Kit включва клъстерни мигли с 5 дължини – от 8 до 18 мм. Не всички стилове обаче се предлагат с еднакви дължини. Някои видове се предлагат само в 2 дължини, например 10 и 12 мм. Това, от своя страна, може донякъде да ограничи възможността ви да персонализирате външния вид на миглите си.

Изкуствените мигли от Lilac St са издръжливи. Предполага се, че издържат около 4 дни. Въпреки това е необходимо да отделите малко време, за да се грижите правилно за тях. Също така няма ясна информация дали са за многократна употреба – мненията на жените които са ги изпробвали са силно разединени по този въпрос.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

Следващото място в тази класация принадлежи на миглите Invisi-Lash Kit от TATTI. Тези клъстери за мигли за DYI приложение в домашни условия са леки и меки. Тези клъстери се предлагат в три дължини. В допълнение към изкуствените мигли комплектът включва и необходимите аксесоари за нанасяне. Тези които са ги носили обаче посочват, че включеният апликатор не е с най-подходящата форма. Това от своя страна може да затрудни целия процес на нанасяне на миглите.

Производителят уверява, че миглите могат да бъдат нанесени само за 10 минути. Предполага се, че ефектът от еднократното нанасяне ще продължи няколко дни. В случая на DIY Lash Extensions можете да се насладите на 5 дни използване на миглите. За съжаление комплектът Invisi-Lash от TATTI не дава ясен отговор в това отношение.

Някои потребители също така посочват, че комплектът е пристигнал при тях в по-малко от перфектно състояние. За съжаление комплектът Invisi-Lash Kit на TATTI не може да се похвали с качествена опаковка като клъстерните мигли от Nanolash. Лошото качество на опаковката също така затруднява съхранението на клъстерите след отварянето им.

5. Lashify Starter Kit

На следващо място са миглите от Lashify Starter Kit. Тези клъстери от мигли за домашно приложение се отличават със своята мекота и лекота. Както и в предишните случаи, можете да избирате измежду няколко стила и дължини.

Lashify Starter Kit се предлага с останалите аксесоари за лесно лесно поставяне на DYI клъстерни мигли. Производителят посочва, че приложението може да бъде завършено за 10 минути. Потребителите обаче не потвърждават това в своите отзиви. Те посочват, че първият опит за нанасяне на клъстерите не е бил най-лесният. Заслужава да се отбележи, че такива отзиви не се появиха в случая с DIY Lash Extensions от Nanolash. На практика това е от голямо значение, тъй като комплектът от Lashify е най-скъпият продукт от този вид на козметичния пазар, а опаковката съдържа само 10 клъстера мигли. Това означава, че ако първото нанасяне се окаже неуспешно, ще трябва да поръчате друга опаковка за попълване, за да опитате отново. Тя не е евтина и също съдържа само 10 клъстера.

Самата издръжливост също оставя много да се желае. Производителят я описва като „няколко дни“. Така че не е ясно посочено дали те ще издържат 2, 3 или дори 5 дни. Освен това трябва да положите максимални усилия, за да не излагате клъстерите на механични повреди. Няколко дни трайност на цената на полуперманентно удължаване на мигли в салона едва ли е положителен аргумент.

6. KISS Falscara Starter Kit

KiSS Falscara Starter Kit осигурява изкуствени мигли, малко по-различни от всички останали. Те са тънки и деликатни като перце. Това от своя страна означава, че макар да изглеждат естествено, те могат да бъдат доста податливи на всякакви повреди. Трябва да боравите с тях много внимателно.

Клъстерните мигли от марката KISS могат да се поставят само за 10 минути. Потребителите изглежда потвърждават това твърдение. Въпреки това има някои резерви относно заявената трайност. Производителят твърди, че миглите от стартовия комплект KISS Falscara могат да издържат до 5 дни. В отзивите обаче потребителите ясно посочват, че при някои от тях видът на миглите им е започнал да губи естетиката си само след 2 дни.

Клъстерите за нанасяне в домашни условия се предлагат в различни размери и стилове, от които можете да избирате. По този начин изкуствените мигли от KISS ви позволяват да създадете всякакъв вид мигли, който искате. Можете да ги използвате за създаване на мигли тип Russian Volume, но също така и за нежно удължаване на мигли за ежедневието. Въпреки това, за разлика от клъстерните мигли Nanolash, издръжливостта на този продукт е доста съмнителна.

Трябва също да знаете, че клъстерните мигли от тази марка трябва да се покриват всяка вечер с овърнайтър, който се продава отделно, за да се удължи трайността им. От друга страна, неговата формула прави клъстерите неподходящи за повторна употреба, след като бъдат свалени.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit осигурява клъстери за домашно приложение, които се предлагат в няколко размера и стилове, от които можете да избирате.

Тези мигли могат да се поставят за 15 минути. Това е малко по-дълго, отколкото например при DYI Lash Extensions от Nanolash. Освен това някои потребители съобщават за проблеми с формата на апликатора, включен в комплекта. Накрайникът изглежда не е предназначен за захващане на тънки и деликатни мигли.

Въпреки това комплектът за удължаване на мигли Glamnetic заслужава внимание. С тези изкуствени мигли можете да създадете всеки стил, който пожелаете. Те са доста тънки, така че на дамите може да се наложи да използват повече клъстери мигли за едно нанасяне.

За съжаление производителят не посочва ясно колко време могат да се носят върху окото. Подчертава се само, че клъстерните мигли Glamnetic Lash Extensions Kit могат да се носят няколко дни. В случая с миглите Nanolash това са 5 дни или дори повече. И все пак трябва да поекспериментирате. Със сигурност това е един от основните недостатъци.

DYI Изкуствени мигли – какво научихме от класацията?

Горепосочената класация представлява подбор на 7 продукта за лесно удължаване на мигли в домашни условия. Тя съдържа селекция от удобни за нанасяне клъстерни мигли, които се различават в малки детайли.

DIY Eyelash Extensions от Nanolash е лидер в тази област. Тези клъстерни мигли значително се отличават от конкуренцията. Те осигуряват пълна свобода при оформянето на миглите ви.

Дами, когато правите окончателния си избор, трябва да се ръководите преди всичко от собствените си нужди и предпочитания. По този начин ще можете да създадете визията на миглите, за която мечтаете най-много.