Изкуствените мигли вече се превърнаха в стандартна козметична процедура. Тази полуперманентна опция обаче не е решение за всяка жена. Ето защо наскоро на козметичния пазар се появиха клъстерни мигли DIY Eyelash Extensions. И така, какви са предимствата и недостатъците на този продукт?

Какво представляват DIY Eyelash Extensions?

Клъстерните мигли DIY Eyelash Extensions са абсолютна новост на козметичния пазар. Тези изкуствени мигли за самостоятелно нанасяне в домашни условия гарантират разнообразни визии на миглите само за 10 минути. Толкова време се предполага, че ще отнеме нанасянето им, дори и на дами, които нямат никакъв предишен опит в тази област.

Готовите клъстерни мигли от Nanolash са първокласен продукт. Те са специални, тъй като се отличават с:

  • мекота и гъвкавост – миглите на клъстери се адаптират идеално към формата на окото, както и се сливат с естествените мигли;
  • черна лентичка – позволява да се скрие границата между изкуствените и естествените мигли;
  • възможност за самостоятелно нанасяне, което може да трае до 5 дни.

Благодарение на всички тези фактори готовите клъстери мигли за домашно приложение печелят все повече почитатели с всеки изминал ден. Те се оказват чудесно решение за жените, които не искат да увреждат миглите си с полуперманентно удължаване на мигли.

изкуствени мигли

Какви са предимствата на DIY Eyelash Extensions?

Клъстерните мигли за домашно приложение са един от най-уникалните продукти, които се появиха на пазара за красота напоследък. Тези изкуствени клъстери от мигли за самостоятелно нанасяне в домашни условия предизвикаха интерес сред жените по целия свят. Затова си струва да научите за най-големите предимства на DIY Eyelash Extensions. Те включват:

  • Самостоятелно нанасяне само за 10 минути – толкова време ви е необходимо, за да можете да впечатлите с погледа си;
  • трайност до 5 дни – разбира се, миглите могат да бъдат премахнати и по-рано;
  • кутията съдържа 36 мигли на клъстери в 3 дължини и 8 стила, от които можете да избирате – клъстерите с размери 10, 12 и 14 мм ви позволяват да създадете стил Russian Volume или деликатна визия на мигли за ежедневието;
  • възможност за закупуване на цялостен комплект за удължаване на мигли – освен мигли на клъстери, той съдържа също така лепило, фиксатор, препарат за отстраняване и апликатор за мигли от Nanolash;
  • клъстерните мигли за самостоятелно нанасяне имитират идеално естествените мигли – можете лесно да създадете естествено изглеждащ ефект;
  • черна лента – благодарение на тази опция можете умело да скриете линията на свързване;
  • тези мигли са предназначени за професионална и домашна употреба.

И така, както може да се убедите, DIY Eyelash Extensions е продукт, който носи много ползи. Благодарение на него всяка жена може да нанесе сама своите изкуствени мигли само за 10 минути, без да излиза от дома си.

Струва си да се отбележи, че клъстерните мигли Nanolash не използват продукти нараняващи животни, което несъмнено говори в тяхна полза.

изкуствени мигли

Има ли DIY Eyelash Extensions някакви недостатъци?

Предимствата на клъстерните мигли от Nanolash не могат да бъдат оспорени по никакъв начин. Тези клъстери за мигли за самостоятелно нанасяне изглеждат идеално решение. Всъщност е трудно да се открият каквито и да било техни недостатъци.

Готовите клъстерни мигли за домашно приложение от Nanolash са създадени с оглед на нуждите на съвременните жени. Благодарение на тях дамите могат да създадат практически всякакъв вид мигли и в същото време да не се притесняват, че това ще увреди естествените им мигли.

Лепилото Nanolash допълнително позволява да се изравни цветът на миглите, както и осигурява трайност на апликацията до 5 дни. Така че е трудно да се открият каквито и да било недостатъци в DIY Eyelash Extensions.

изкуствени мигли

Клъстерни мигли Nanolash DIY Eyelash Extensions – обобщение

Клъстерните мигли Nanolash DIY Eyelash Extensions са първокласен продукт, създаден да отговори на нуждите на всяка жена. Изкуствените мигли за домашно приложение ви позволяват да създадете всякакъв вид мигли, който желаете, само за 10 минути.

Трудно е да се оспори ползата от поставянето на изкуствени мигли в домашни условия. От друга страна, трудно е да се открият недостатъци на клъстерните мигли за домашно приложение.

Спокойно може да се каже, че клъстерните мигли DIY Eyelash Extensions са идеален избор за всяка жена, която мечтае за съблазнителен поглед за минути!