Ако търсите начин да се държите под контрол, днес трябва да се чувствате като дзенски бог! Лордите на мощта вече са тук – новото съвместно издание маска за лице на GlamGlow с Go Go Power Rangers. Тази маска предлага бърз брз ефект, който дава на Вашето лице невероятен процес на освежаване и дълбоко наситене на кожата ви с един доста малък купчица съдържаща екстракт от круша и активен биотехнологичен комплекс. Даже ако сте на трапеза всичко в деня или само имате стрес – това е забележително вълнуващо клиентско изживяване, което ви позволява да се наслаждавате на луди кожни процедури, без да си правите много мързел.

Заедно с маската за лице му се доставят и 4 допълнителни компоненти – масло за лице и грижа за защита на кожата, GlamGlow PowerPowder крем за подължаване на здравето на кожата, и панцир за защита от слънцето. Всички тези продукти са създадени с цел да Ви помогнат да постигнете превъзходното видимо освежаване и бляска на лицето ви. Има ощe други грижи които прави маската за лице му съвсем прост. Можете да използвате панцира за защита от слънцето и да защитите кожата от шегите и навредите на излъчваните лъчи. С маслото за лице и грижата за защита на кожата ще правите ежедневното тренировъчно, за да поддържате здраво и свежо лице, и с GlamGlow PowerPowder ще можете да имате плоска, безконтурна запалка на кожата ви.

Ръчно изработеният дизайн на Go Go Power Rangers маската за лице е предназначена да притежава дизайн на цялото поколение. Синята боя с зариби на Power Rangers тира допълнява цялостното визуално изживяване и добавя ефект на различните парчета. Маската на GlamGlow е изцяло биоразградима и съдържа в себе си елиминирани аромати с нейната разбираща смес от витамини, суровини и антиоксиданти. Неговите раздължаващи и освежаващи свойства са идеални для всички типове чувствителна кожа, а така също са безопасни да бъдат използвани през деня и н