Знаете ли какъв е ефектът на меда върху кожата?

Натуралният пчелен мед е изключително ценна козметична съставка. Заради високото си съдържание на антиоксиданти, той действа срещу стареенето. Медът ефективно подобрява състоянието и външния вид на кожата. Глюкозата и фруктозата, съдържащи се в него, подхранват най-дълбоките слоеве на кожата и осигуряват хидратация. Ghasel Maltese Honey Body Cream е перфектната добавка към ежедневната грижа за кожата.


Защо Maltese Honey Body Cream си струва да се използва всеки ден?

Хидратацията на тялото е в основата на всяка грижа за кожата. Тя е ключът към поддържането на добро състояние въпреки изминаващото време. Зрялата кожа се характеризира със загуба на вода, еластичност и стегнатост.Когато остаряваме, тялото ни губи своята жизненост и бръчките започват да се появяват. Медът, съдържащ се в крема от Ghasel, стимулира производството на колаген и еластин, отговарящи за адекватната хидратация и стегнатост на кожата. Най-важното е да открием крем или лосион, който са отговаря на нуждите ни. Ако имате много суха кожа, някои продукти може да не са достатъчни. Добре е да посегнете към козметика, която комбинира силата на лосиона за тяло с лекия крем.

Подхранване на кожата в дълбочина с Maltese Honey Body Cream

Кремът с мед от Ghasel е иновативен микс от малтийски мед, масло от шеа, от авокадо и растителни екстракти. Витамините С, Е и В12 действат отлично, за да се сдобиете със здрава кожа. Кремът не е мазен и е с лека формула, която се абсорбира бързо, дарявайки ви с мекота за часове наред.

Ghasel Maltese Honey Body Cream е модерна козметика, която съдържа натурални екстракти от невен, бяла ружа и конски кестен. Те са познати като медицински растения, заради лекуващите си свойства, повлияващи добре особено при раздразнена кожа. Натуралният състав на крема ще хидратира в дълбочина и ще успокои дори изключително сухата кожа. Това е безопасно решение за хората с чувствителна, проблематична кожа и алергии. Резултатите са видими още след първото нанасяне – кожата си възвръща мекотата и сиянието.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – съставки и ефекти

Мед – осигурява нужните витамини и минерали, подхранва уморената кожа и премахва мъртвите клетки

Масло от шеа – силно хидратира дори изключително сухата кожа, намалява влиянието на вредните външни фактори

Масло от авокадо – защитава от дехидратация, кожата става по-мека и гладка на допир

Невен – успокоява и има противовъзпалителни свойства

Бяла ружа – препоръчва се при проблематична кожа, елиминира възпалението

Конски кестен – подобрява кръвообращението, доставя кислород на клетките, прави кожата стегната и жизнена

Витамин Е – отговорен за младоликия вид на кожата, изглажда я и й възвръща еластичността

Витамин В12 – защитава от негативните ефекти на слънцето, дарявайки кожата с красив златен тен

Maltese Honey Body Cream и другите козметики с мед от Ghasel могат да бъдат открити на ghasel.mt