Омръзна ли ви да имате суха и твърда коса, която е неконтролируема? Загубила ли си е устойчивостта и блясъка? Ето как можете да се справите с това! Сега можете да подобрите състоянието на кичурите си почти на мига благодарение на супер лекия балсам с доказана ефективност. Запознайте се с Nanoil – двуфазен балсам за коса, обогатен с водорасли.

Суха коса: как да я спасите?

Имаме добри новини: сухата коса може да бъде спасена! Да, това е успокояващо. Всичко, което трябва да направите, е да си вземете правилните продукти за грижа и да спрете да използвате топлина за стилизиране (например ежедневно да изправяте косата с преса). Добрият балсам не само възстановява увредените кичури, но и ги защитава през целия ден. Ако искате да възстановите косата, трябва да помните, че въздухът от сешоара не трябва да преминава 40 градуса. По-високите температури извличат водата от косъма, което после води до увреждане.

Nanoil Algae Hair Conditioner: един по-различен балсам

Най-отличителното качество на този балсам, лансиран от Nanoil, са изключителните съставки – те хидратират в дълбочина и подобряват състоянието и външния вид на косата. Друг плюс е, че този продукт за грижа има чудесна текстура. Той е спрей, който не причинява проблеми при използването. Благодарение на лесното нанасяне и леката консистенция, балсамът не натежава. Вместо това той покрива равномерно кичурите. Накрая, Nanoil Algae Hair Conditioner може да се нанася по няколко пъти на ден, което означава, че продуктът предлага постоянна защита дори и косата да е много суха. Как е възможно? Косата продължава да получава порция хидратация – Nanoil подхранва кичурите 24 часа!

Балсам за коса с водорасли от Nanoil и съставките, които хидратират и подхранват

Косата ви ще се влюби в екстракта от водораслите Нори. Тези червени водорасли са най-често препоръчваният вид водорасли за грижа за косата. Те хидратират косата в дълбочина, но и успяват да попълнят празнините с хранителни вещества. Тези необикновени резултати нямаше да бъдат възможни, ако не бяха морските минерали, които са една от ключовите съставки на водораслите Нори. С безценната им помощ Nanoil предпазва косата от вредните UV лъчи и доставя хидратация за еластична и силна коса.

Още нещо – което е по-малко очевидно – е съставката, която се съдържа в Nanoil Algae Hair Conditioner – това е рициновото масло. Това растително и напълно натурално вещество, което няма равно, когато стане въпрос за възстановяване на косата. То поправя и подсилва, защитавайки кичурите по цялата им дължина.

Тъй като е типично за сухата коса да загуби устойчивостта, скокливостта, хидратацията и блясъка си, балсамът от Nanoil не би бил пълен без невероятния пантенол. Тази безцветна течност улеснява сресването и оставя косата много гладка. Пантенолът е популярен за предотвратяване на заплитането, което е и причината косата да се третира с това вещество – то я прави по-контролируема.

Специални функции на Nanoil Algae Hair Conditioner

  • това е двуфазен балсам, което е и причината да е толкова течен. Благодарение на това той успява да проникне в слоевете на кутикулите, да ги възстанови и подхрани отвътре.
  • това е невероятно лек балсам за коса, което означава, че не натежава. Вместо това той осигурява трайна защита.
  • грижи се за косата 24 часа. С една стъпка този балсам успява да осигури трайна хидратация и защита от UV лъчи, силен вятър и екстремни температури. През зимата балсамът с водорасли се бори с вредния ефект върху косата, който се получава от прекарване на време в затоплени стаи. Това може да доведе до наелектризирване.

Как да нанасяте балсама с водорасли от Nanoil?

Използването на Nanoil Algae Hair Conditioner е много лесно. Трябва само да го напръскате по цялата, току-що измита и все още влажна коса. Спреят съдържа подхранващи вещества, които проникват в кутикулите. Ефект? Хидратирана, бляскава и силна коса! Можете да сте сигурни, че Nanoil ще подхрани в дълбочина сухата коса и ще дари с хидратация. Ако искате, можете да го нанасяте няколко пъти през деня.

най-добрите балсами за коса без измиване Nanoil

Къде можете да закупите Nanoil Algae Hair Conditioner?

Интернет е най-лесния начин за пазаруване. За да си спестите време, посетете [nanoil.bg], където можете да купите цялата серия хидратиращи продукти с водорасли. Опитайте богатата подхранваща маска за коса и мицеларния шампоан, обогатен с водорасли. Оригиналните продукти Nanoil предлагат най-високото качество и съдържат само най-полезните съставки, благодарение на които косата ви става красива, силна и здрава. Разгледайте продуктите на Nanoil: течен кератин, течна коприна, изцяло натурални и студено пресовани растителни масла за тяло и коса, козметики, които се борят с косопада и подсилват растежа.