Независимо дали сте решили да ламинирате веждите си у дома, или сте професионалист, който търси идеалните решения за своя козметичен салон, Nanobrow Lamination Kit е надежден метод за дълготрайно оформяне на веждите.

Какво е ламиниране на вежди?

Ламинирането на вежди е полуперманентна козметична процедура, която има за цел да оформи веждите за около 6 седмици. Благодарение на процедурата за ламиниране получавате перфектно сресани, равномерно оформени и обемни вежди. По време на ламинирането върху веждите се нанася тиогликолова киселина (съставка, която изправя косъма, което допълнително го уплътнява и оформя). Ефектът от ламинирането на вежди продължава до два месеца. Най-хубавото е, че в днешно време не е задължително процедурата за повдигане на вежди да се извършва в салон за красота. Добрият комплект за ламиниране на вежди улеснява самостоятелното оформяне на веждите, за да можете в продължение на много седмици да се радвате на перфектно оформени и безупречно изглеждащи вежди, върху които не е необходимо да нанасяте грим… освен ако не искате! Ключът е да изберете добър комплект за ламиниране на вежди като Nanobrow Lamination Kit.

Какви са предимствата на ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ с Nanobrow Lamination Kit?

Посетете nanobrow.bg и се убедете в неговите предимства

Какви са предимствата на ламинирането на вежди в домашния условия с Nanobrow Lamination Kit?

Освен задоволството от спестените пари? Също така удобство и комфорт! Отсега нататък вече не е необходимо да си записвате час при козметик, за да оформите веждите си. Също така не е нужно да губите време в придвижване до или да седите дълго в козметичния салон: Ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ с Nanobrow Lamination Kit отнема само 20 минути! Резултатите траят около 6 седмици и комплектът е достатъчен за 10 ламиниращи процедури. Освен това този комплект за ламиниране на вежди е изключително лесен за използване. Всички шишенца са номерирани, така че да знаете точно коя е следващата стъпка по време на домашното ламиниране. Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow може да укроти дори най-тънките вежди! Този комплект ви осигурява максимална прецизност по време на процедурата.

Ламинирането на вежди е чудесна процедура за всеки, който:

  • има гъсти вежди, които са трудни за поддържане
  • мечтае за перфектно оформени вежди, които да изглеждат безупречно от сутрин до вечер
  • харесва естествения вид на веждите, но не обича да нанася грим за вежди
  • оценява най-новите тенденции в областта на веждите
  • не иска да мисли за оформяне на веждите си в продължение на седмици
  • обича да се глези
  • иска да има пълен контрол върху процеса на оформяне и вида на веждите си

Как да си направим домашно ламиниране на вежди?

Много е просто. Убедете се сами:

  1. Подгответе комплекта за ламиниране на вежди Nanobrow, чисти памучни тампони, малко вода и почистващ препарат за грим, който не съдържа масла.
  2. Почистете и подсушете веждите си. Не забравяйте, че те трябва да са без мазни остатъци. Например, Nanobrow Micellar Makeup Remover ще се справи перфектно с тази задача.
  3. Разрешете веждите си с помощта на гребенче. Посегнете към лепилото от комплекта и го нанесете върху веждите си за около 30 секунди.
  4. Сега вземете шишенцето с надпис „Step 1“ и нанесете разтвора върху веждите, като ги разресвате нагоре и им придавате правилна форма. Оставете продукта да действа в продължение на 5 до 8 минути: колкото по-тънки са веждите ви, толкова по-кратко трябва да го държите върху повърхността им. Избършете го със сух памучен тампон без прашинки.
  5. Време е за второто и последно средство, обозначено като „Step 2„. Нанесете го върху веждите си, като продължите да ги разресвате и оформяте, за да се уверите, че веждите поддържат правилната си форма. След пет до осем минути избършете продукта с навлажнен памучен тампон. Почистете веждите си. Това е всичко! Току-що завършихте първото си ламиниране тип „Направи си сам“! Сега можете да се наслаждавате на красивите си вежди в продължение на шест до осем седмици!

Колко дълго трае ламинирането на вежди?

Ламинирането на вежди с Nanobrow Lamination Kit трае до 8 седмици. Всичко зависи от състоянието и гъстотата на веждите ви. Освен това комплектът е ефикасен и стига за най-малко 10 процедури за ламиниране, което се оказва много рентабилно, тъй като целият комплект струва приблизително колкото една процедура в козметичен салон.

Опитайте тази тенденция върху собствените си вежди! Отидете на www.nanobrow.bg и поръчайте Nanobrow Lamination Kit с удобна и бърза доставка!