Какво може да се случи, когато козметична марка си сътрудничи с автомобилна марка? Изглежда толкова нереално, че е трудно да повярваме във взаимното сътрудничество между Collistar и Fiat. Две независими марки, в две абсолютно различни индустрии, комбинираха усилията си в началото на година, за да пуснат на пазара нещо уникално и неочаквано – TI AMO 500!

Пъстра женственост и независимост

Съвместната работа между Collistar и Fiat породи козметична колекция “подпечатана” с логото и на двете марки. Ti Amo 500 е експлозия от цветове, независимост, оптимизъм, естествена красота и женственост в едно. Тази необикновена комбинация на страс към гримове и страст към коли може да бъде лесно уловена от сребърната колекция на козметиката от Collistar. От сега нататък, може да изразявате любовта си към Fiat 500 с грим!

Какво предлага колекцията Ti Amo 500?

  • Strobing Look – в палитрата от продукти в тази колекция ще открием един от най-изненадващите продукти, който се отнася към най-новите тенденции в грима. Руж, хайлайтър и сенки за очи в тройна сила необходима за контуриране на лицето със стробинг.
  • Wet & Dry Effect Eyeshadow – автомобилните вдъхновения могат да се открият в сенките за очи. Нетипично решение за сенки за очи с двоен ефект – за подчертаване на клепача се нанасят сухи, а за наситен цвят се използва мокра четка.
  • Silk Effect Eyeshadow – два перлени нюанса и грим за очи, за да осигуряват ефектен завършек, след като първото нанасяне е друго предложение от двете марки. Чувственото подчертаване на клепача гарантира гладкост и мекота.
  • Art Design Mascara – спирала, създадена под името на двете марки, гаранция за подчертаване, съблазнителен поглед и панорамен ефект.
  • Professional Eyeliner – черна очна линия – част от новостите в линията е наситеното черно – и прецизна очна линия за изключително зашеметяващ ефект.
  • Instant Volumelong-Lastingshine Lip Gloss – два нови нюанса за устни, с ултра блестяща формула, единият обогатен с микроперли, а другият с изключителен блясък.
  • „Art“ for the Lips Lipstick – червило обогатено с витамин Е, пчелен восък и масло от манго; подхранващ продукт, посветен на жените, които харесват цвета на червените малки плодове върху устните си.
  • Bronzer – най-новата пудра с лека формула, придаваща кадифено съвършенство и невероятен завършек, за уникален грим под знамето на Collistar и Fiat.
  • Gloss Nail Lacquer Gel Effect – и двете марки решават да обогатят козметичната палитра с четири нови, живи и дълготрайни лакове с гел формула.