Nanolash Lift Kit - революция в оформянето на миглите

Борбата за дълги и гъсти мигли е добре позната на всяка жена. Това, което се случва най-често, е, че миглите са тънки и нямат обем, а освен това са склонни да падат. Изкуствените мигли на лентички или дългото и досадно нанасяне на спирала вече не са достатъчни. Затова си струва да се обърнете към иновативни решения като повдигането и ламинирането на мигли с комплекта Nanolash Lift Kit.

Какви са ефектите от повдигането и ламинирането на мигли?

Повдигането и ламинирането на мигли може да се свърже основно с козметични процедури. Лифтингът на лицето и тялото се използва главно за спиране на хода на времето. Повдигането и ламинирането обаче може да се извърши и върху миглите. Тази процедура вече се предлага от много козметични салони.

Методът за повдигане на мигли се фокусира главно върху използването на специални продукти, които позволяват да се придаде определена форма на миглите. Основните ефекти от тази процедура включват:

 • повдигане на миглите от корените;
 • по-дълги на вид мигли;
 • увеличен обем на миглите;
 • придаване на специфична извивка на миглите.

В днешно време обаче повдигането на миглите може да се извърши самостоятелно у дома. Всичко, което трябва да направите, е да изпробвате комплекта Nanolash Lift Kit за повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия.

Повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – какво представлява продуктът?

Nanolash Lift Kit е революция в оформянето на миглите. Това е комплект, предназначен за професионалисти в областта на миглите и за всяка жена, която мечтае да подобри външния вид на околоочната рамка. Комплектът включва три продукта – те трябва да се използват в посочения ред, както и лепило Lash Lift, силиконови подложки и други необходими аксесоари. Заслужава да се отбележи, че всички продукти са много ефикасни. Те се предлагат в сашета от 0,5 милилитра и получавате 10 броя от тях. Лепилото, от друга страна, се предлага в 5-милилитрова тубичка и издържа дълго време.

В опаковката са включени и инструкции. Следвайки ръководството, всяка жена може сама да подобри външния вид на миглите си в продължение на до 8 седмици. Преди нанасянето миглите трябва да бъдат добре почистени. След това трябва:

 • да отделите долните мигли от горните и с помощта на лепилото да прикрепите подложките с подходящия размер към клепача;
 • да нанесете Lift – Step 1 (Стъпка 1) на около 1 милиметър от линията на миглите и да го задържите за около 7-10 минути, след което да го отстраните;
 • Нанесете Fix – Step 2 (Стъпка 2) по абсолютно същия начин, също го задръжте за около 7-10 минути и след това го отстранете;
 • нанесете Keratin Booster – Step 3 (Стъпка 3) и продължете по същия начин.

След това просто отстранете подложките и се насладете на по-дълги, по-гъсти и извити мигли.

Безопасен ли е Nanolash Lift Kit?

Повдигането на миглите в домашни условия може да породи много въпроси. Обикновено се препоръчва то да бъде извършено от професионалист. В същото време комплектът за ламиниране на мигли от Nanolash е безопасен и лесен за използване.

Неговото предимство е, че продуктите са направени с натурални съставки. Сред тях фигурират:

 • кокосово масло;
 • абисиново масло;
 • пантенол;
 • масло от авокадо.

Освен това формулата е обогатена с витамини, които подхранват миглите в дълбочина и предотвратяват бъдещи увреждания. Ще видите забележима промяна в състоянието и кондицията на миглите си веднага след първото нанасяне. Те ще изглеждат не само по-дълги и гъсти, но и по-здрави и лъскави.

Повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия – обобщение

Извършването на повдигане на миглите с комплекта от Nanolash е съвсем лесна задача. Всяка жена може да се справи с тази процедура у дома. Ако страдате от тънки мигли, които изглеждат невзрачни и не са податливи на оформяне, то Nanolash Lift Kit е създаден точно за тях.

За няколко минути и с малко ангажираност можете да направите така, че миглите ви да изглеждат феноменално в продължение на 8 седмици. Nanolash Lift Kit е ефикасен продукт. С негова помощ можете да извършите 10 процедури за ламиниране. Лесно, бързо и забавно – повдигането и ламинирането на мигли с този продукт ще даде впечатляващи резултати, а освен това значително подхранва миглите.