Благодарение на насъвършенстваните и последните стандарти за козметика, все повече хора се опитват по различните манипулации за да се запазят здравото и хубавото изглед на косата си. Ламинирането на косата има предимството да предостави блестящ, дълбок, съвършен и привличащ изглед на вашата коса. Различните процедури за ламиниране на коса могат да бъдат извършвани надомно или в салони за професионална козметика.

Какво е ламинирането на косата?

Ламинирането на косата е процедура, включваща прилагане на комплексен спрей изместен с въглеродно диоксид на прецизно оформени костилки. Този спрей образува невидима маска, която съхранява влага в волоса, изглежда що е ламинирана. Освен това, процедурата може да укрепи цвета на косата ти и да ти даде свеж и пречуден вид.

Домашна ламиниране на Волосистия материал

Някои производители, представляващи продукти за увреждане на волосистия материал по-добре наричат домашната ламиниране на волосистия материал „премахване на героба“. Продуктите се използват с климатични условия и се прилагат с цел да потиснат гребената и да се предотврати да се разруши. Поради тази причина то се счита за ефективно да превърне страшните природни героба в пластмаса.

Процедурата за ламиниране на волосите в салона с професионален козметик

Хидровонията се прави на друг начин в салона. Това започва с прилагане на кератинова или ботокс на чистите коси. Тази процедура включва разглаждане на косата ви и наситяването им с бутирани протеини и влажност. След това на косата Ви се прилага продукт за ламиниране. Обикновено той се прилага само на пояса или вертикално част на волосите. После това косата Ви се суши и тя се завива. Този процес може да осигури манящ и шикарен изглед на косата Ви.

Ползите и недостатъците на ламинирането на Волосите

Най-важната полза при процедурата за ламиниране