Спиралата Lashcode принадлежи към продуктите, които впечатляват от първия момент.

Ние сме наясно с факта, че когато става въпрос за спирала, това е първото нещо, което има значение, моментът, в който достигаме до нея; ние преценяваме по външния вид, опитвайки се да отгатнем какво ще ни предложи това, което се крие в малката тубичка. Отваряме я и разглеждаме четката, без дори да сме наясно, че така несъзнателно си създаваме най-важното мнение относно спиралата, която държим.

Спиралата Lashcode не разочарова. От самото начало ще бъдете очаровани от елегантната, монохромна, фина тубичка, в която се крие силиконова четка с перфектни размери и ергономичност, която улеснява покриването на миглите с различна дължина и структура.

Lashcode е спирала, която удивява още при нанасянето й

Вашият грим ще бъде изключително деликатен, тъй като ефектът на удължаване, удебеляване и разделяне на миглите може да се постигне по невероятно бърз начин. Lashcode прави нанасянето на спирала истинско удоволствие, без да ни принуждава да коригираме грима си.

Четката с елиптична форма, адекватна гъвкавост и плътно прилепнали косъмчета достига до всяка мигла, както и изключително късите мигли, и ги покрива със спирала, без да оставя зацапвания върху клепачите. Ергономичността на четката на Lashcode прави миглите наситено черни и ги сгъстява, като видът им придобива дълбочина. Притежавайки елипсовидна форма, четката улеснява нанасянето на грим върху горните и долните мигли. Тя достига до най-проблемните места – ъгълчетата на очите и късите, гъвкави и много тънки мигли.

Lashcode е спирала, която подобрява вида на миглите

Това е трайна спирала с перфектна, кадифена консистенция, която не само осигурява дълготрайност на грима, а миглите изглеждат превъзходни. Благодарение на спиралата Lashcode, миглите стават:

  • дори 3 пъти по-дълги,
  • прецизно разделени и перфектно покрити от корените до върха,
  • уплътнени и пълни с обем,
  • наситено черни, благодарение на наситените пигменти,
  • гъсти, кадифени и еластични.

Lashcode знае, че красотата върви ръка за ръка със здравето

Поради тази причина, спиралата съдържа висококачествени естествени съставки, които регенерират и разкрасяват миглите ден след ден, което ги прави по-еластични, блестящи, пълни с обем и подхранени. Освен това цветът им става по-наситен.

Екстрактът от соеви и пшенични филизи, байкалеин и аргинин са отговорни за подсилването на корените на миглите. Това от своя страна води до подсилване на растежа и противодейства на опадането им. Освен това, миглите са защитени от увреждания, тъй като са овлажнени и гладки.

Спиралата Lashcode ще Ви даде възможност да видите колко красиви и съблазнителни могат да бъдат Вашите мигли. Това е спирала, която изненадва до последната капка. Освен това, този козметичен продукт учудва с надеждността си във всяка ситуация и при всякакви климатични условия.