Nanobrow Eyebrow Pomade е водоустойчива, а кремообразната ѝ текстура ви позволява да създадете мечтаната дефиниция на веждите си за няколко минути. Струва ви се невъзможно? Но е така!

помада за вежди

Случва ли ви се да имате тънки вежди? Или може би искате да се отървете от пропуските и редките зони? Обичате ли естествено изглеждащите нюанси на продуктите за грим, които перфектно съответстват на естествения цвят на веждите ви? Понякога искате да постигнете естествен вид, а друг път предпочитате да развихрите въображението си?

Сигурна съм, че ще харесате и Nanobrow Eyebrow Pomade още от първата употреба! Какви ефекти осигурява? Как да я нанасяме? Какво я прави толкова специална?

Защо трябва да посегнете към Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • Помадата за вежди Nanobrow осигурява максимален комфорт и съвършенство
  • естествено подчертаване на веждите за няколко минути
  • забравете за козметиката, която не отговаря на нуждите ви
  • мечтаната форма на веждите ви
  • кажете сбогом на разредените зони, които съсипват вида на веждите ви
  • обемни дъги на веждите
  • вие решавате какъв вид на веждите ви харесва днес

Помада за вежди Nanobrow – единствена по рода си

Nanobrow Eyebrow Pomade веднага се превърна в сензация за красотата за много жени, които цяла вечност са търсили подобен продукт.

Тя ви позволява без усилие да запълните веждите си и да им осигурите желания обем, който привлича погледите.

Помадата е подходяща както за тънки и деликатни косъмчета на веждите, така и за гъсти, на които им липсва дефиниция.

Независимо дали сте начинаещи в гримирането на вежди, или се чувствате уверени в прилагането му, можете да постигнете впечатляващи резултати с помадата за вежди Nanobrow.

Nanobrow Eyebrow Pomade -Водоустойчива помада за вежди
с кремообразна текстура

Налична в цветове: 

Nanobrow Eyebrow Pomade – приложение

Нанасянето не предизвиква никакви затруднения, напротив – ако досега гримът на веждите е бил ваше проклятие, сега той ще се превърне в удоволствие!
Всичко, което трябва да направите, е да вземете малко помада върху четката и да очертаете горната и долната линия на веждите си, като им придадете желаната форма. Запълнете ги с цвят по ваш избор и се чувствайте уверени през целия ден.

Какво прави Nanobrow Eyebrow Pomade ненадмината?

За разлика от другите козметични продукти, Nanobrow Eyebrow Pomade остава върху веждите ви в продължение на часове. Нанасянето на продукта е много лесно. Помадата за вежди Nanobrow никога не разочарова и винаги осигурява страхотен ефект. С други продукти за оформяне на вежди често се налага да правите компромиси, но не и с този!

Запълнени, равномерни и очертани арки – това е ефектът, който можете да постигнете при всяко използване!

Забравете за анимационния ефект, тъй като помадата за вежди Nanobrow винаги осигурява желания естествен завършек.

вежди оформени с помада nanobrow

Къде можете да закупите Nanobrow Eyebrow Pomade?

Nanobrow Eyebrow Pomade се предлага на www.nanobrow.bg. Тя със сигурност ще се превърне във вашата най-предпочитана помада мигновено!

Изберете един от трите красиви нюанса: Светло кафяво, средно кафяво или тъмно кафяво, и се убедете сами, че можете да имате вежди, достойни за момиче от корица на списание.