Т.нар. American beauty canon включва изтъчнена визия, дълга коса, забележително тяло и секси поглед. Този идеален външен вид вече не е цел само на американците, но и на други жени от света. За да осигурите на лицето си женственост и изразителност, използвате трикове за гримиране и инвестирате само в подобна грижа.

Сега ще обсъдим серумите за мигли, които са алтернатива на изкуствените мигли и грима. Най-популярният сред тях е серумът за подсилване на мигли Nanolash. Дали миглите са част от т.нар. American beauty?

“Нито твърде тънки, нито твърде дебели, а в American style”

Каноните за красота не са непроменими. В днешните времена за най-красиви се приемат жените със секси извивки, а от утре тяхното място може да се заеме от слаби и по-малко изразителни дами. Независимо от това, иконата на красотата винаги ще остане американската филмова звезда, точно каквато е и Мерилин Монро. Женствеността има значение, както и подчертаването, подкриването на несъвършенствата и най-вече красотата на лицето. По-специално, последното привлича най-много внимание. Може да подобрите външния си вид с идеален грим или пластични операции. Винаги може да последвате стъпките на жените от Америка и да се погрижите очите Ви да станат по-изразителни като достигнете до серум за мигли – например до Nanolash.

Тенденцията за възприемане на красотата е била забелязана от пластичните хирурзи. Извършени в тази група изследвания, от световноизвестни институции, ясно посочват кое е нещото, на което обръщаме най-много внимание във външния си вид.

Средно 70-80% от естетичните случаи в медицината се намират в областта на лицето. Това е разбираемо. Имаме шанс да направим първото си впечатление само веднъж, а това, което привлича вниманието на първо място е лицето. Обикновено виждаме себе си над областта на гърдите, например в огледало или прозорец на магазин. Поради тази причина американците обичат толкова силен грим. Всъщност, те просто опитват да подчертаят отделни части, колкото могат. Следвайки примера на известните хора, ние искаме хората да забелязват очите ни. Нищо чудно – точно като звездите – използваме всички типове процедури, за да уголемим, изгладим, коригираме или удължим части от тялото си, както в случая с миглите.

“Nanolash – на една стъпка разстояние до перфектните мигли”

Сред хилядите продукти за подобряване на растежа на миглите има такива с по-ниска и по-висока цена. Най-скъпите процедури могат да струват дори няколко пъти повече, отколкото удължаването на миглите. Въпреки това, най-важното е не цената, а качеството. Най-добрите ефекти, комплесно действие и състав гарантират, че серумът Nanolash eyelash serum се препоръчва от стотици (ако не и хиляди) жени по света.

серум за мигли nanolash
Cерум за мигли Nanolash

Серумът Nanolash е най-популярен, защото:

  • има най-доброто качество на ниска цена,
  • има най-ефективната и безопасна формула,
  • осигурява резултати в рамките на няколко седмици,
  • гарантира дълготраен ефект върху миглите.

Свойствата на серума Nanolash са базирани на комплекс от активни съставки, разработени с огромно усърдие.
Серумът Nanolash трябва да се нанася върху линията на миглите, така че да абсорбира директно върху космените луковици на миглите. Формулата е отговорна за подсилване, подхранване и цялостно подобрение на състоянието на миглите.

Интензивната процедура осигурява първите ефекти след 2-3 седмици. Средно след 2-3 месеца на редовна употреба на серума Nanolash, миглите стават по-плътни, по-дълги и извити. Една опаковка с 3 мл обем осигурява достатъчно серум за 6-месечни процедури, ако се използва според препоръките.
За най-добри ефекти, серумът Nanolash трябва да се нанася на идеално почистени и сухи клепачи веднъж на ден. Само едно махване с четчицата преди лягане е достатъчно. Серумът Nanolash може да се използва и за подсилване на веждите и да им придава по-плътен вид.