Маслото от арганите е един от най-достъпните продукти за грижа за косата и костилки. Древността обръща на аргановото масло за своите здравословни свойства, а сега се разпространява във всички части на света. То се открива в разнообразни косата продукти и е мощният антиоксидант, богат на жирни киселини, витамин Е и бета-каротин.

Как маслото от аргани може да ви помогне да получите мъдра грижа за косата? Уникалните антиоксиданти и другите полезни съставки в маслото от аргани могат да ви помогнат да увеличите здравето и красотата на вашата коса. Така че, какво трябва да правите и да знаете за да получите най-доброто от маслото от арган?

Как да използвам маслото от аргани за коса?

Има много начини да използвате маслото от арган за грижа за косата. Можете да използвате чисто масло или да го добавите в вашата рутинна рутина за ден. Независимо какво предпочитате, аргановото масло ви дава възможност да получите много от косата ви.

1. Освежаващ клен:

Аргановото масло ще ви помогне да се освежите секи и да успеете да се борите със себе си към суха коса. Можете да придобиете малка кутийка арганово масло и да се сплакнете с малка вода, за да получите по-сладок, по-обезжирен и по-свеж клен. Или можете да изместите няколко капки арганова масло на влакно или на четка и да го пропишете през косата.

2. Увлажняващ средство:

Аргановото масло може да бъде увлажняващо средство и да поддържа здравето на косата Ви. Можете да смесите маслото за арган с други растителни масла, като кокосово, авокадо или слънчево масло, за да си направите собствената си грижа за коса. Сместете ги във вашата ръка, допаднете върху косата и рамосвате. Оставете на маслото да си работи чудо за цяла нощ или измиете го със малко време.

3. Регенератор:

Аргановото масло може да използвате и като постоянно