Марулата е древна билка, с потребители от древността, които с години африканските слонове й отдават своя предпочитание и понякога дори предпазват дърветата. Десетки видове марула дървета растат на малко пространство във Високо Африка, като Южна Африка, Кения, Танзания и Малави. Във формата на сухи плодове имат оттенък между зелено и жълто цвят, а съдържат силно масло екстрактирано от червените им кости. На съжаление, малко модерни дървета да поемат преди десетилетия.

Тъй като това елегантно масло се произвежда толкова дълго на цялата дължина на Африка, то има голяма разлика в състава и цената на продукта. Много марки марула масло се използва активно в козметиката. Тези масла са решение за много проблеми в кожата и косата грижа. Ако искате да решите жалък или комбиниран кожата си или въпроси относно косата ви, марулата може да помогне. Все пак в точно такава степен, в която слоновете достигат до плодовете, също и вие можете да добиете благосклонността, без да преплащате съвсем много. Марула маслото има мушки и мъжки привлекателности, направени да подобрят вашия изглед и са вашата истинска грижа за кожата.

Бенефициети за кожата

Най-важната черта на марула маслото е в неговите съставни части. Защо? Защото маслото е добавено с много въглехидрати, мазнини и антиоксиданти, помагащи при регенерацията на действията на кожата и даващи на кожата осветена красота. Ключовите съставки са мастидолен, кокосово, аргана масло и лимонен екстракт. Защо точно тези съставки? Понеже те имат особена продължителна защита – благодарение на антиоксидантите в него, които се дължат на естествените съставки. Те още подценяват загубата на еластичности на кожата и малкото си нежно масло обикновено предотвратява при мокрото и сухото отмъщение на кожата и предпазва от атмо