Правилното прилагане на изкуствени мигли може да бъде трудно, но когато го освоите, резултатът е удивителен. За съжаление, обаче, много жени правят редица грешки при тези процеси. Разгледайте някои от най-общите грешки, които жените правят при поставяне на мигли и как да ги избегнете.

Грешка 1: Неспазване на инструкциите

Това е един от най-големите проблеми, тъй като много жени просто пренебрегват инструкциите, предоставени от производителя. Винаги прочетете инструкциите внимателно и следвайте ги внимателно, за да гарантирате най-добрият възможен резултат.

Грешка 2: Използване на твърде много лепило

Прилагането на твърде много лепило води не само до неприятен вид, но и може да бъде вредно за вашите естествени мигли. Винаги използвайте лепилото според.

Грешка 3: Не избиране на правилната форма и размер на миглите

Трябва да имате предвид, че не всички изкуствени мигли са еднакви. Важно е да изберете мигли, които отговарят на формата и размера на вашите собствени мигли, както и на формата на очите ви.

Грешка 4: Не разделяне на миглите

След като миглите са поставени, важно е да ги разделите една по една, така че те да изглеждат по-естествено. Много жени пренебрегват тази стъпка, което води до изкуствен и неприятен вид.

Грешка 5: Не се грижите за миглите

Изкуствените мигли изискват правилен поддръжка, за да продължат да изглеждат добре. Това включва редовно почистване, избягване на вода и избягване на мазни продукти в областта на очите.

Грешка 6: Не използване на лепило за мигли

Използването на обикновено лепило вместо специализирано лепило за мигли може да причини дразнене и дори повреда на естествените мигли. За най-добри резултати, винаги използвайте лепило, предназначено специално за изкуствени мигли.

В заключение, поставянето на изкуствени мигли изисква практика и търпение, но може да ви предложи изящен и драматичен поглед, който всички ще забележат. Винаги се уверете, че следвате инструкциите на производителя и избягвате тези общи грешки, за да получите най-добрите възможни резултати от вашия опит с изкуствени мигли.