Зимата довежда до промени в климата, което води до промени в нашата кожа. Кожата ви може да реагира на промени в околната среда, като съобразено да прилага различни мерки за уход по време на зимата, тя може да запази неенервазното изгледа на вашата кожа. В това ръководство ще ви осигури всичката информация, която трябва да знаете за зимната ухода за кожата, така че да можете да се похвалите със свежа и цялостна кожа, дори и през неподходящите времена на годината.

Как да предпазим кожата си през зимата?

Трябва да предпазите кожата си, ако ще я пазите здрава и гладка и жива. Във време на зимата вие влияете на интервала между увлажнението и защита на кожата. Най-важните практични уверения са да я защитита три пъти в добра последователност и да я насочите към продукти, които обезвреждат предимствата на кожата.

  • Следвайте екстра подход във Вашата грижа за кожата по време на зимата. Тя може да се похвали с повишена увлажняваща и защитна практика във време на зимата. Увържащите продукти за кожата ще трябва да са неотъмнени за да се задейства пълния потенциал на кожата ви. Кожата, която не приема достатъчно влага и минерали може да се отдръжа от лящаво или шкърцизната и дабелите показатели, които иначе дават досада през зимните месеци.
  • Защитете кожата си от залез Залезът е близък до нашето сърце и може да доведе до масови потемнения или по-сериозно разрушаване на кожата. През зимата вашата кожа е по-уязвима и се изправя безплатно към околната среда, и затова тя може да стане по-залезлива. Трябва да изберете продукти за кожата, които да предлагат допълнителна защита срещу залеза.
  • Избягвайте да злоупотребявате с мициращите ингредиенти. През зимното време много хора пият с съдържание на алкохолни продукти, но много мициращи ингредиенти, които могат да дават известни предимства на кожата. Те м