Farsali масла са последните и най-иновативните добавки за красота, които сме започнали да използваме. Те са разработени специално, за да предоставят подходящи средства за увеличаване на красотата, премахване на старите масла и подхранване на кожата. Farsali маслата са възможно най-инновативни продукти за кожата, които съществуват, тъй като съчетават всички най-нови биотехнологии, които са растящи в индустрията на красотата. Това са маслата, които можете да ви помогнат да подхраните, регенерирате, защитите и преобразувате кожата. Те са цялостно органични и включват природни екстракти, ароматизанти, антиоксиданти, минерали и аминокиселини.

Farsali Rose Gold Elixir е предно масло, което се използва преди основното лице. То е направено от паслен съставен флавонол, който подхранява кожата и регенерира цилиндъра на тялото. Това масло също така помага за освежаване, защита и увлажняване на кожата. Има много минерали и антиоксиданти, които ви помагат за освежаване на кожата и удължават младината й. Това произведение е най-мечтата тук с ревнуващите лудогребци на красотата. Също така придава гладност и светлина на кожата и помага да улесни видимите линии и кутии.

Farsali Unicorn Essence е деструктор на маслата, който бори със всички видове на отстранителни масла. То също така премахва шампоани и маски, които оставят дребни и материали, които заблокират порите на кожата и дължината на микрона. Антиоксиантите, минералите и природните съставки помагат за удължаване на младината и намаляват видимите линии. То правят кожата по-неагресивна и се използва като последна стъпка в рутината на грижа за кожата. То комбинира пълно бързо проникване с мастна текстура, така че да осигури младост и гладкост на кожата.

Farsali Volcanic Elixir е идеалното масло за лицето с много видове благотвория. То е правено от смес от натурални масла, които помагат за засилване на защитната пецина на кожата, подхранване и увеличаване на м