Всеки от нас се сблъсква с проблеми на лицето, парикът или тялото си, които намаляват самооценката като идея за перфектност. Нежеланите дразнителни видени коси, безпристрастно дали в областта на брадите, пилинг или нос, са една от тези причини. Ние ще крияте аз себе си, че сме само хора и не можем да изглеждаме страхотно винаги, но това не е причина да намалявате своя естествени и естетики. След като неефективно фосфоризирането и другите методи за премахване на косата, съвременната технология днес предлага модно и безболезнено начин за премахване или контуриране на нежелана коса – разпилването.

Какво е безболезненото разпилване?

Безболезненото разпилване е начин да избягвате дразнителните видени коси без да подлагате своята кожа на опасност. Това не включва използване на растителни масла, хидрохирургия или инжекции на лактикат в кратко време. Настоящата технология дава бърз и безболезнен начин за премахване на дразнителните видени коси – без драскотина или центробежни течности. Тя е достатъчно безопасна да се извършва и от самостоятелните себе си.

Защо да изберете безболезненото разпилване?

Безболезненото разпилване е прост и безопасен начин да изрязвате нежеланата ви коса без да губите време и изразходвате пари. Вместо да използвате средства с по-високо покритие, като фосфорор или алоэ вера, ще можете да изчистите дразнителната ви коска за минути. Ако имате дълбоко заболяване, безболезненото разпилване също може да ви помогне да предпазите кожата и да намалите болката от тялото без да се подлагате на излишни манипулации.

Как да извършвате безболезнено разпилване?

Преди да започнете с разпилването, трябва да уладете разстоянието на кожата ви. Това означава, че трябва да изберете насамперед размерът на изрязването. Той м