За повечето хора божурите са най-добрият начин да се насладите на лятото. Все пак е добре да се подготвите правилно, така че да можете да се експлодирате и да насладите на божурите като най-много можете. Тук ще ви дадем някои полезни съвети и начини да си подготвите тялото и да си добавите удоволствие в божурите.

1. Подготовка за божурите

Преди да се запълните в басейна, трябва да поне съвсем малко да се подготвите. Пръв и важно е да си налагате да почистите външното си тяло. Направете си турник или любимата си душ процедура, за да почувствате се отразени и обновени. Освен това се просветете истинската си красота!

Нека дори след това да подготвите мускулите и кожата си за божурите. Направете си тренировки през няколко дни преди или се наслонете по масаж. Това може да подобри измитането на кожата и мускулите си, в зависимост от това, какви приуроци желаете. Това ще ви помогне да се освободите от мускулната си стяжка и да чувствате много по-кръстни.

2. Грижа за косата преди божурите

Не забравяйте да се почистите и да поддържате вашата коса. Да имате актуална и бляскава коса е много важно за един успешен ден на божурите. Под epа да се храните справян с косата си, последвайте някои от следните съвети:

• Подгответе вашата коса преди божурите с интересно и красиво прическа. Можете да позволите слънцето да Ви им стане по светлинни.

• Ако имате дълбоки отмивки или свирки, правете си топла вана преди да излезете на божури, за да избавите косата си от липидите, които могат да предотвратят промяната на боята.

• Подръчно е и да си полагате горещо слънце. Слънчевата крем, което сте приложили, трябва да Ви поддържа временно отстраняване на пигментирането на косата.

• После излизането от божурите, не забравяйте да полагате интензивно слънчево балсам. Това ще ви помогне да защитите постъпката на божурите.

3. Ви даваме няколко съвети