С навиване на макияж лицето ви харесва по-светло, по-активно и по-младо, но не е наред да забравите премахването на макияжа на края на деня. Даже ако сънувате под макияж, трябва да осигурите да го отстраните правилно. Разбира се, процесът на премахване на макияжа може да се различава в зависимост от продукта, който сте използвали, но има и дадени общи правила, които вие би трябвало да следвате. Дори и със самия продукт могат да имате изненади, така че дайте пълна внимание на последните стъпки в процеса на премахване на макияжа. Ето какво трябва да знаете за правилното премахване на макияжа на лицето и очите.

Как да премахнете макияжа с увлажняващ тоник

Първо влагане на макияж се направя върху зачистена кожа, така че да преди премахването на макияжа първо почистете лицето си с тоник правен от увлажняващи средства. Тоникът ще е много мек и гладко ще намали праха на кожата и намали останалите остатъци от макияжа. За това поставете два пъти качество на увлажняващ продукт, като за премахване на по-тежкия макияж, може да добавите едно или две капки от масло за премахване на макияжа във влагателя. Тези допълнителни отстранителни елементи ще послужат за по-лесно премахване на макияжа и сваляне на кожата без да се почувствате заторсната. После почистването използвайте масажено движение, за да се премахнат всички останали макияжи от кожата.

Как да премахнете макияжа около очите ви

Докато сте влизали в мястото с увлажняващ тоник, да направите същото с очите ви. Арената ви допуска да бъдат доста микс за премахване на макияжа около очите, но това, което отличава количеството от продуктите, е движението при прилагане. Трябва да бъдете строго със зачистването на зоната около очите, така че при прилагане да сте много предпазливи. Използвайте напълно увлажнени палци и леки движения за да п