Пролетта е времето на козметичните новости за много марки. Шведската марка IsaDora решава да изненада почитателите си с няколко нови продукта за грим, като палитри със сенки за очи, матови червила, лакове, гланцове за устни с витамини и спирала. Най-новите продукти от IsaDora са многообещаващите продукти на пролет 2016!

Twist-Up Matt Lips

Тази пролет IsaDora представя преди всичко четири нови цвята на леко матово червило. Twist-Up Matt Lips има сатенен завършек и свойства, гарантиращи дълготрайно овлажняване. Матовото червило с папая и екстракт от орхидея има 10 нюанса, но има и 4 нови нюанса, които ще се присъединят: 49 Bare ‘N Beauiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose и 70 Vintage Pink. Матови, леки и естествени нюанси – задължителни за пролетта.

Velvet Matt Nails

Шестте нюанса на лаковете в новата линия Velvet Matt Nails са друга новост от IsaDora. Velvet матовите лакове със сатенена текстура и пастелен завършек са нещо идеално за пролетта. Дълготрайни, бързоизсъхващи и лесни за нанасяне (благодарение на широката четка) лакове, които ще бъдат налични в 6 цвята: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud и 831 Spring Light.

Eye Shadow Quartet Relaunch

С идващата пролет, IsaDora разширява предложенията си с две нови палитри Quartet Relaunch. Красивите матови и леки нюанси в палитрата с четворна структура за пудра са силно пигментирани, лесни за употреба и наистина дълготрайни. Eye Shadow Quartet Relaunch са налични в 2 цвята: 05 Nude Rose и 06 Nude Sand.

Big Bold Mascara

Най-новата спирала от IsaDora има кремообразна формула с наситен черен цвят (10 Black), който подчертава миглите. За нанасянето на тази водоустойчива спирала имаме голяма четка, която комбинира дълги и къси косми за плътни и зашеметителни мигли.

Multi Vitamin Gloss

Обогатеният с витамини гланц за устни Multi Vitamin Gloss е обичана линия от жените. IsaDora решиха да изненадат феновете си с нов пролетен нюанс на този продукт. Гланцовете за устни в тази линия имат нов успокояващ и омекотяващ гланц за устни 02 Sheer Almond.