Задълбоченото се говори за ползите на въздушните масла в уелнеса може да бъде доста обратимо. Ние ще изберем тези два вида масла, които са изключително полезни за здравето и красотата ни, и на-добре ще осъществим по-голямата цел на малкия ви уелнесс изобретения!

Днес ще дискутираме за два вида масла, които могат да дадат значително повишение на красотата и здравето ни: Coconut и Argan масло. За да говорим за ползите от тях, най-вече трябва да разгледаме първо двете типични потребителски применения. Защото ако самите масла са полезни, но не са достатъчно потребими и лесно достъпни за използване, тогава нежеланата прибавка на ползите може да се окаже минимална.

Кокосово масло

Автентичното масло, което е влошено от семената на кокоса, се превръща в омекотява и пластична субстанция с съставително масло. То притежава висок коефициент на разтваряемост, което дава бърз и ефективен пренос на хранителните вещества във всички техни части на кожата, мускулите и други органи. То е идеално подходящо за суха и натрупана кожа, а също така достига късмет и красота на външния вид. Допълнително защитава дамите от стареене на епидермиса и предотвратява травмите и повредите на кожата.

Този марал е идеален за онези, които искат да се насладят на предимствата на уелнеса и по-нататъшен цвят на кожата. Доволно е да се използват леки потапчици на масло дневно, или може да се прави индивидуално уелнес пропаганда, с добавяне на него към спа процедурите или уелнес процедурите. След борбата с отслабването, кожата е крайно натрупана и нуждае се от хидратираща нощна рутина. Ето защо кокосовото масло е идеално подходящо за тези, които имат за цел да изградят маскура против стареене.

Argan масло

Това масло остава доста препоръчано и е разрешено по всочински версии. Идва от Африка, къд