Началото на пролетния сезон за красота от IsaDora правят множество жени щастливи! За да ви помогнем да се менувате сами и да поемете максимална полза от най-новите продукти предлагани от мarque, представяме любопитното статия за новините:

IsaDora Perfect Blush

Новият прах за очи е последната новина от IsaDora. Той предлага невероятна многоуровнева пясъчната поща, която съчетава плодово-матово представяне с преместване идеално. Причина да се обикнете към професионалния козметик – тук съществува щелевидна обработка, предоставяща правилното пликване и правилното натискане върху котоя. Продуктът допълва праха за очи, който е обработен изключително добре. Ск него имате възможност да съставите красив и устойчив макияж.

IsaDora Perfect Lipstick

Част от продуктите за устна кожа на IsaDora са невероятни. Най-новият продукт е Perfect Lipstick, матова помада, която предлага максимална чувствителност. Тя се отличава с формулата си, която се наситява още при първия дозана на ароматизирания процес. Устойчивото трактоване също спомага за тази нова матова помада. Цветовете са пропорционални, така че да може да имате различни ефекти на бутилките върху уста си.

IsaDora Perfect Nail Styler

Nova manikira се предлага и за пролетния сезон от IsaDora. Тя има класически, оригинални дизайни които предлагат интерес и обновяване на модата. Най-новите продукти включват изключително висока в’)
и изключително ниска топлина дизайни на маникюри. Perfect Nail Styler е изцяло стилна и традиционно допълваща вашия образ.

Завършване

SophiaAngell pores free Това са трите продукта на IsaDora, които ще можете да намерите през пролетния сезон. За да завършим с луда бележка – сега са налични различни косметични инновации, които ще добавят допълнителна привличащост към вашия макияж.