Ако си пушачка на марката Laura Mercier, тогава наверняка сте слушали за новия му про�нуване – Laura Mercier Candleglow Concealer and Highlighter. Те двете продукти са много яки и широко се приемат сред хората, които търсят маскиращи косметика. При изпитанията “На измама?”, Пушаците добре се согласиха, че продуктите, предлагани от Laura Mercier Candleglow, действително са достойни специалните им предпочитания.

Добре, почваме с Concealer. Той е широко открит за достъпност, и има за предназначение да измами малките несъвършенства, така че да се постигне максимална гладкост. Идва в няколко различни нюанси от лесно до тъмно, така че вие да можете да намерите подходящият за вас. Това са дуваните на крема представляват лесен и лек нанасян ефект на кожата, без да се почувства тежка. За допълнително по-млада и красива кожа, разгледайте хидратиращия крем за около очите на марката.

След това, познахме highlighter предлаган от Laura Mercier Candleglow. Излезе най-скоро и скоро се привлича за привличащия за кожата слънчево вълнен ефект. Той дава шумейка, чиято дълбочина и рельеф ви трябват да проявят забележителна промяна в плътноста на одеждата или дрехата, на която сте намаляли.

Candleglow Concealer и Highlighter имат и една важна особеност – те имат много дълъг цикъл на запазване и поддържане на маскирането през целия ден. Няма причина да се интересувате за превключването на вашото маскиране през цялата ден, защото течението ще бъде гладка. Да, и до настоящее време може да си гледате по-млада и без пот.

Candleglow Concealer и Highlighter пък имат и други безупречни качества. Те имат мощен хидрокомплект, който ще нормализира мастността на кожата и задържи нейната увражаваща хидратация през целия ден. Това исключва нуждата от променливи нива на маскиране и запазва нейното изразителност за по-дълго време. Candleglow има и изключително охлаждащ ефект, позволяващ на всеки да се почувства свеж и раздет през цялата ден. Това е перфектно за всички типове кожа, без разлика