Гримът на веждите все още е едно от нещата, от които много жени биха се отказали. Само изборът на подходяща козметика е предизвикателство, да не говорим за попълването на веждите всеки ден… Какъв продукт за вежди да изберете, за да се наслаждавате на бързи и лесни процедури за грим на веждите? Съществува ли такава козметика? Разбира се, че има! Някои от тях дори дават професионални резултати!

Намирането на правилния гел за вежди е трудна задача, затова ви предлагаме подбор на най-добрите продукти. Обърнахме внимание на това колко дълго остават на мястото си, как действат, в какви нюанси се предлагат и дали са лесни за употреба. Кой от тях се оказа номер едно?

ТОП 6 ГЕЛОВЕ ЗА ВЕЖДИ

#1 Nanobrow Lamination Gel

Нашата оценка: 10/10

Определено това е любимият ни гел за вежди! Забележителният му ефект ще ви накара да го обикнете още от първата употреба. Този продукт е брилянтен в разделянето на косъмчетата и осигурява ламиниран вид на веждите, така че можете да спестите време и пари. Предлага се в четири от най-прекрасните нюанси (прозрачен, бежов, кафяв, черен), които гарантират изразителни, но естествено изглеждащи вежди. Даваме му допълнителна точка за целодневната фиксация – повечето от предлаганите в търговската мрежа продукти за вежди изчезват след няколко часа.

С Nanobrow Lamination Gel можете бързо да разресвате и оформяте мечтаните си вежди. Формулата включва рициново масло, което гарантира, че косъмчетата са хидратирани и защитени. С този гел бързо ще забравите всички редки зони и неравности. Добра цена и невероятни резултати – това е, което обичаме в Nanobrow.

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсйт: nanobrow.bg

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Нашата оценка: 9.5/10

За съжаление този продукт е малко по-скъп. Въпреки това беше приятно изненадващ – прозрачният гел осигурява естествено изглеждащи ефекти. Той придава обем и се нанася супер лесно. Не е лепкав и e бързосъхнещ, а освен това е богат на витамин В5, което означава грижа за веждите. Харесва ни и елегантната опаковка. Продуктът е чудесен и за представители на двата пола. Няма да забележите неестетични струпвания след употреба. Не се притеснявайте да го комбинирате с други продукти за по-дързък външен вид.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Нашата оценка: 9.5/10

Сега преминаваме към гела за оформяне и оцветяване на вежди от Revitalash Cosmetics. Той се предлага в три нюанса: Тъмен, Нежен и Прозрачен. Продуктът е подходящ за вегани и е дерматологично тестван. Формулата му не съдържа парабени, фталати, BHT и аромати. Ако търсите естествен и веган гел за вежди, то той със сигурност е добър избор. Разполага с двустранен апликатор с четка за оформяне и фина четчица. Структурата е дълготрайна и водоустойчива, така че можете да разчитате на дълготраен грим. Тя е богата на пептиди и бета-клукан, които укрепват, подхранват и подчертават веждите.

#4 ТОО FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Нашата оценка: 8.5/10

Този гел ще придаде обем на веждите ви и ще ви позволи да поемете контрола над непокорните косъмчета. Той не е толкова дълготраен, колкото горните продукти, но ефектът ще ви хареса. Той е целесъобразно създаден, освен това осигурява перфектно прибрани вежди, така че е най-полезен, ако веждите ви са непокорни.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Нашата оценка: 8.5/10

С този гел можете да сгъстите веждите и да им придадете блясък за нула време. Продуктът се предлага в пет нюанса: Еспресо, Нежно кафяво, Кестеняво, Нежно черно и Мръсно русо. Със сигурност ще намерите подходящия за вашите вежди. Този гел за вежди ще се отрази добре на тънките косъмчета – с помощта му може бързо да се постигне обем и сгъстяване. Усъвършенстваните технологии и богатите пигменти могат да се окажат сполучливи.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Нашата оценка: 8/10

Можете да намерите този гел за вежди на наистина добра цена и той е с добро съотношение цена-качество. Продуктът ви позволява да получите по-смели арки и равномерно да запълните веждите с матово покритие. Конусовидната четка улеснява нанасянето. Получавате пълно покритие и желания обем за няколко минути. Малките размери на опаковката са чудесни, ако обичате да правите корекции през деня и искате да имате пълен контрол върху вида на веждите.

Как да нанасяте гел за вежди?

Нанасянето на гел за вежди е изключително лесно. Определено е подходящо за жени, които започват своите експерименти с грима за вежди, или за тези, които искат да оформят веждите си възможно най-бързо.

Просто отваряте продукта и прокарвате четка през веждите си. Нанасяте го по начина, по който използвате спирала за мигли. Създайте желаната форма на веждите и се наслаждавайте на мечтаните си извивки през целия ден!