Ноктите не са просто естетически детайл. Те създават завършена визия и казват много за жената. Формата и стилът на ноктите могат да допълнят и облеклото, и маникюрът може да покаже не само красотата, но и индивидуалните вкусове на жената.

Най-популярните форми на нокти

Квадратна

Квадратната форма на ноктите е клаcически избор, защото придава възможно най-естествен вид на ноктите. Подходяща е за дами с къси или средни нокти и предпочитащи консервативен стил.

Овална

Овалната форма придава изтънченост и елегантност, и е подходяща за дълги нокти. Това е формата, която можете да видите на звездите от Холивуд на всеки червен килим.

Миндилеста

Острите нокти или така наречените „миндилести“ нокти са един от най-горещите трендове. Те са брутални, изтънчени и силни, подходящи за дамите, които предпочитат екстравагантния стил.

Тенденции в ноктопластика

Минималистичен дизайн

Простотата е в мода. Бели нокти с няколко деликатни линии или нежни цветя са достатъчни за създаване на елегантна и изтънчена визия. Еднакво добре изглежда както с къси, така и с дълги нокти.

Геометрични форми

Уникалната концепция използва геометрични форми и линии, за да създаде забавни и модерни дизайни. Тези маникюри са смели, модерни и сигурно ще привлечат вниманието на всеки.

Френски маникюр с твист

Класическият френски маникюр винаги е модерен, но тази година той получава нов твист. Разнообразяване на белия връх с различни цветове или добавяне на различни декорации го превръща в съвременен и интересен вариант.

Заключение

Ноктите са важна част от общата визия на всеки модерен аутфит. Без значение дали предпочитате къси и подрязани нокти или дълги и изящни, има множество възможности за изящно украсяване на вашите нокти. Отгоре на това, можете да изберете формата на ноктите, която най-добре съответства на вашите предпочитания и стил.