Колко от нас имаме тъмни кръгове около очите? Гледаме се отражени във огледалото и го виждаме – червените ни губи не са достатъчно да компенсират този малък недостатък. Но има ли начин да се избегне от допълнително усилие? Ето какво ви предлагаме – червена губна помада! Не, не сте го чули преди – системата ни повече не е само да акцентуваме нашата красота, тя включва и малки промени които потаено осигурят подобряване на нашия общ изглед. Това е каквото можем да предложим за любителите на червения цвят в тавана.

Защо червена губна помада може да помогне?

Въпреки че е малко неприятно да се има тъмни кръгове около очите, все пак не е толкова безнадеждна ситуация, колкото можем да мислим. Контрастът на цветовете може да прави малки чудеса – приложи помада или карандаш в темно-червено настроение, за да приближиш цвета на кожата ти близо до вратата. Добре проявените линии ви дават подтискано по-ясно излъчване от по-високи точки на лицето ви. Но дали има по-добро предложение и по-добра алтернатива, която да подобри изгледа ви само с една мъка? А дали има решение да може да използваме и приятни неща като червена губна помада?

Как да използваме червена помада за да подобрим тъмните кръгове около очите?

Ако решите да да използвате червена губна помада за да подобрите тъмните кръгове около очите, първо трябва да изберете цвят, защото има много различни оттенки и техните предимства са много важни. Някои от най-добрите цветове за тази задача са червено-черни и розови. Червеният тон има интензивна наситеност, която ще прави вашите очи да изглеждат естествено и раскриет идеалния контраст. Той ще привлече вниманието на лицето ви и ще прави очите по-ясни, така че тъмните кръгове да са по-незабелязани. Това приключение в цвета може да ви даде допълнителната самоувереност и да пребъде въпроса