Искате ли да имате гъсти и плътни вежди? Възможно е! Сбогувайте се с мечтата за тях и изберете Nanobrow Eyebrow Styling Soap. Безцветният сапун от Nanobrow прави тънките редки и светли вежди по-плътни, експресивни и… просто прекрасни.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Запознайте се с Nanobrow Eyebrow Styling Soap с гелообразна текстура

Nanobrow Eyebrow Styling Soap, идващ със специална четка е начин да постигнете бърз и устойчив грим. Можете да създадете несравнима стилизация на веждите, изпипана до най-малкия детайл, както и ежедневен естествен грим. Сапунът работи добре за артистичен или обикновен грим. Той ще задържи косъмчетата на едно място за много часове – без да има нужда от корекции!

Няма значение дали имате редки вежди, които се нуждаят от допълнителен обем, или вашите са рошави – Nanobrow е за вас! Козметиките от този бранд позволяват създават невероятна стилизация у дома. Ефект на ламиниране без посещение на салона за красота? Възможно е с Nanobrow! Чрез използване на сапуна косъмчетата ще станат по-плътни, гъсти и дебели. В допълнение ще можете да фиксирате желаната форма на арката. Nanobrow Eyebrow Styling Soap се грижи за всяки тип вежди и доставя уникални, страхотни резултати.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Как действа Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Гелообразната формула на сапуна е по-силна от гела за вежди и много по-лека от ваксата. Не оставя бели остатъци или бучки като обикновения сапун. Гъвкавата му текстура се нанася лесно с помощта на удобната четчица. В допълнение сапунът изсъхва бавно, давайки ви достатъчно време, за да направите корекции и да поправите всякакви несъвършенства. Косъмчетата са фиксирани в една посока, плътни и бляскави са. Глицеринът, съдържащ се в сапуна, наслоява всяко косъмче и защитава от увреждане и изсъхване.

стилизиране на веждите

Какво кара Nanobrow Eyebrow Styling Soap да изпъкне?

 • Лесно и бързо нанасяне
 • Ефикасна формула
 • Гъвкава гелообразна консистенция
 • Удобна опаковка с четчица
 • Специална, ергономична четка
 • Чудесен резултат
 • Работи без вода
 • Доставя ефект на ламиниране
 • 2 пъти по-гъсти и плътни вежди

Как да стилизирате веждите, използвайки сапун? Техниката за ,,сапунени вежди“

Сапунените вежди се постигат чрез стилизиране и оформяне на веждите, и са много популярни напоследък. Те ще ви очароват със своя обем, а арките им ще са с перфектната форма. Как да ги създадете?

 1.  Срешете веждите с четка.
 2.  Използвайки специалната четка, вземете малко от сапуна.
 3.  Нанесете сапуна по веждите, сресвайки ги, започвайки от долния край.
 4.  Оформете веждите по желания начин и в правилната посока. Стилизирайте ги, както искате.
 5.  Прокарайте четчицата през горния край.
 6.  Оставете продутка да изсъхне и да ги фиксира.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap е наличен на www.nanobrow.bg!