Искате ли да създадете модерен облик на косите на клиентите си? С леките, термични ленти ColorCuts това е много по-лесно. Те са уникален фризьорски аксесоар, който съкращава времето за процедурата по боядисване и ви дава пълен контрол върху ефекта. Запознайте се с начина им на работа!

ColorCuts: Highlighting Foam Strips

Професионалните аксесоари са изключително важни в ежедневния работен процес на един фризьор. В повечето салони се използва алуминиево фолио, което е вредно за косата, изгаря я отвътре и води до често необратими увреждания и раздразнения.

Лентите ColorCuts са изработени от биоразградим материал, който позволява лесно нанасяне на боядисващите продукти дори в най-трудните зони. Полупрозрачното покритие осигурява пълен контрол на процедурата и лесно отстраняване на недостатъците. Кажете сбогом на непрактичното алуминиево фолио и го заменете с приятни за окото, цветни ленти, които подобряват естетиката на боядисването и комфорта на работата ви.

Лентите са с размери 100×305 мм, което ги прави подходящи дори за много дълга коса. Можете да ги режете и огъвате по желание, а след употреба да ги хвърлите в пералнята и да ги използвате отново. Този практичен продукт е ценен както от професионалисти, така и от стажанти. Highlighting Foam Strips са полезни помощници в ежедневната работа на фризьора, като гарантират най-високо качество, комфорт и най-вече успешни резултати при боядисването.

Триизмерен стайлинг с лентите ColorCuts

С удобните лентички можете да създадете мечтаните прически на клиентите си за два пъти по-малко време. Уникалното покритие засилва ефекта на продуктите за боядисване, като придава уникален нюанс и дълбочина на цвета. Материалът изолира топлината, като поддържа оптималната температура на косата и предотвратява прегряването.

Това осигурява максимален контрол върху боядисването и възможност за лесни корекции. Лентите се закрепват в контакт с влагата от боята за коса – не се свличат и не се плъзгат по косата, което оптимизира цялата процедура по боядисване.

Висококачествените термични ленти са създадени от 80% рециклирани материали. Те също така могат да се рециклират, тъй като малтийската марка ColorCuts съчетава екологията с технологията. Тези ленти осигуряват прецизно многостепенно боядисване и са създадени в унисон с концепцията за нулеви отпадъци, за да ви спестят пари. Грижата за околната среда, съчетана с иновациите, е най-добрата комбинация.

Highlighting Foam Strips – свойства

Highlighting Foam Strips за многопластово боядисване на косата съкращават времето за нанасяне до два пъти. Предлагат се в удобна кутия, лентите са лесни за изваждане и не се свличат от косата, осигурявайки максимален комфорт за вашите клиенти.

Лентите ColorCuts свеждат до минимум риска от механично и термично увреждане, тъй като осигуряват циркулация на въздуха между слоевете, за да може косата да „диша“ свободно. Лентите са подходящи за всички техники на боядисване, а полупрозрачното покритие осигурява постоянен контрол върху промяната на цвета.

Удобство, външен вид, гладка текстура, мекота и гъвкавост – всички тези характеристики могат да привлекат доволни клиенти. Цветните ленти гарантират, че няма да сбъркате по време на процедура с използване на няколко цвята, като лесно отделят частите на косата една от друга.

Висококачествените ленти за боядисване могат да оптимизират работата на фризьорския салон, да спестят време и да предотвратят увреждането на косата. Поемете пълен контрол върху боядисването!