Невероятната магия, която може да допълни очи е доста привлекателна. Дали вие хвърляте малка прахът или страхотно лъскавите очила, едното, което го постигате, е да извадите очите Ви в бъдещия. По-добра новина е, че с точност и съвети за правилна прилагане може да създадете абсолютно лъскав интериор.

Защо да прилагате изкуствени очила и как да го направите като професионалист?

Ще се радвате да знаете, че прилагането на лъскави очила е доста труден процес, който не изисква допълнителни инструменти. Ако следвате постъпките по-долу, имате щастието да се наслаждавате на изключително високо качество и яркост по много малко време.

Стъпка 1: Подготовка на очите

Първа стъпка в прилагането на лъскави очила е да се подготви кожата на очи. За това, първо измивайте лицето си с гореща вода. После това използвайте както шампоан, така и маска, мицериална вода, двигайки се към амбициозните си очи. Хидратирайте хубаво с леки движения и след това проявете нервна маска или мицериална пилинка по върха на кожата на очите. Това ще даде малко отделяне и свежест и ще съхрани дръжката и равномерно нанасяне на дълготраен макияж. Накрая, използвайте крем за околоочна зона, за да затворите порите и вариации, на които тяхната кожа може да бъде предиспособена.

Стъпка 2: Прилагане на набългащ пудра около очите

След като предпазвате хубаво кожата около очите си, е време да добавите няколко слоя набългаща пудра. Изберете пудра, която да отговаря на нуждите Ви и дали желаете да създадете цялостно облицован профил. Ако пудрата, която избирате има по-темни цветове и присъстват в нея и други материали, то тя ще помогне за по-дълго траене на дръжката и стабилността на макияжа Ви. Защото цвата на пудрата Ви ще играе роля при създаването на старта за завършване на очния макияж, давай