Красиви ръце са важен аспект на вашия стил и добра поддръжка може да направи всеки ден да се почувствате по-сигурни и по-красиви. Ще се постараем да проумеем, как да ги поддържаме без използване на химически продукти, за да направим вашите ръце още повече привлекателни!

Бихте ли се изненадали да усетите разлика между ръце, придружени с високо качество продукти и ръката със защитно масло, което вие пружате на вашите ръце? Да, когато се правят безопасни и природни неща като направата на ръцете ви, без химически изцедени продукти, резултатите са винаги по-добри и дълготрайни. Тук можем да дефинираме термините DIY за «do-it-yourself», т.е. „направете сами себе си“.

Как да придадете на вашите ръце натурална красота и защита

Първото, което е необходимо да направите за да предоставите на вашите ръце добро поддръжка, е да ги постоянно губите и да се запазят от бариерите от околната среда. Той просто може да помогне да се избегнат навредите, които евентуално могат да се поразят върху кожата на ръката. Примамете активни мерки за да предпазите вашите ръце от лъчене, въздухови замърсители и течности, които могат да навредят на нивото на гидратация. Нивото на гидратация на вашата кожа е ключът до изтласкването на нейната еластичност, т.е. да използваме хидратиращи продукти преди и по време на стандартното миене и сухо махане

Да се използват ДИЙ Ай Ханд Скин Продукти

Когато имате достатъчно много време и искате да предоставяте на вашите ръце допълнителна грижа, пълни се с DIY продукти, които ще се сменят ефективно. Ще приемем това по едно последователно действие. Първо вие трябва да приготвите хидратиращ мастило, за да предпазите кожата на вашите ръце от навредите, които евентуално могат да подложат по време на миенето и за да поддържа дълго гидратацията на кожата.

Може да приготв