Спукани капиляри, възпалена кожа, постоянно зачервяване – това са само някои от проблемите, с които Nanoil Anti-Redness Face Serum се справя без усилие.

Грижата е трудна, ако кожата е проблематична и капризна. Понякога обикновените козметики не успяват да се справят и имате нужда от по-специален продукт. Ако страдате от розацея, реактивна кожа и дразнене, знаете какво имаме предвид. Обикновеният крем или серум могат да оставят кожата раздразнена, така че се нуждаете от лек продукт, който да успее да възвърне баланса и ефективно да премахне дискомфорта, типичен за податливата към зачервяване кожа.

Серумът срещу зачервяване от Nanoil е пример за такъв, тъй като е направен за намаляване на спуканите капиляри (и на другите кожни проблеми).

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Чувства се толкова лек върху лицето, така че ще се влюбите в него веднага. Тъй като е течен, кожата го абсорбира бързо. Nanoil Anti-Redness Face Serum не причинява мазно чувство и не натежава на кожата, а е като успокояващ компрес за възпалената кожа. Отнема няколко секунди за доставяне на желаната свежест, хидратация и еластичност, която е важна за раздразнената кожа. Веднъж, когато почуствате ефекта върху кожата, ще продължите да го купувате със сигурност.

най-добър серум за куперозна кожа Nanoil

Какви съставки се съдържат в серума, намаляващ зачервяването?

Ако кожата ви е прекалено реактивна към козметики и други дразнители и е много чувствителна, трябва да гледате съставките на продуктите, които купувате. Много вещества в козметиките за грижа от дрогерията са прекалено груби за деликатната кожа.

За да спазите нуждите на кожата със спукани капиляри, Nanoil е смесил натурални растителни вещества с хидратиращи такива и витамини, създавайки серум, богат на екстракт от кестен еленово око, който подсилва кръвоносните съдове, екстракт от липа, предотвратяващ възпалението, подхранващи шишарки и богато на антиоксиданти растение от Индия. Те са добавени към леката формула, без да има масла, които да запушат порите на кожата.

Какво прави Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Ефектът е резултат от растителните вещества, използвани в този серум. Какви ползи ще получите от редовното нанасяне за 3 или 4 седмици? Много са!

Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • изсветлява хипер пигментацията и зачеряванията
  • намалява възпалението и дразненето
  • свива и подсилва капилярите
  • премахва паякообразни вени
  • защитава кожата от неща, които й причиняват дразнене
  • премахва опъващото чувство, паренето и сърбежа
  • хидратира и подхранва

Ето още един плюс. Нанасянето е много лесно. Можете да използвате масажор като охлаждаща ролка, но не е нужно. Пръстите ви са достатъчни. Трябва да помните да премахнете грима и да почистите добре лицето, за да може кожата да абсорбира страхотните съставки за чудесни резултати. Препоръчително е да използвате Nanoil Anti-Redness Face Serum веднъж на ден преди лягане.

Искате ли да научите повече?

Посетете www.nanoil.bg и вижте повече за Nanoil Anti-Redness Face Serum. Направете поръчка с доставка до дома и премахнете зачервяването, спуканите капиляри и другите несъвършенства от лицето.