Помадите за вежди са най-добрите продукти за стилизиране. Те са уникални, тъй като позволяват да постигнете подчертани и силно дефинирани вежди, но, ако е нужно, може да се оформи лек грим. Коя е най-добрата помада за вежди? Разгледайте класацията ни и вижте кой е победителят!

продукти за гримиране на веждите

Коя е най-добрата помада за вежди? Класация

NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade
ОЦЕНКА 10/10 ★★★★★★★★★★

Най-популярната и препоръчвана помада за вежди. Тя осигурява красиво попълнени, дефинирани и подчертани вежди лесно! Нищо не кара очите и чертите да изпъкват така, както перфектно дефинираните вежди с помада! Формулата й е лесна за употреба и превръща гримирането в удовоствие. Може да се каже, че това е най-добрата помада на пазара! Ще сте впечатлени от лесното нанасяне. Ще заобичате трите изключителни рафинирани неутрални нюанси, които лесно пасват на натуралния цвят на веждите. Формулата е веган, водоустойчива и супер дълготрайна, но се измива лесно при премахване на грима – няма нужда да търкате веждите, отслабвайки деликатните косъмчета. Истински шампион!

повече информация nanobrow.bg

ANASTASIA BH DipBrow

ОЦЕНКА 9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills, Diprow Pomade е налична в 11 нюанса и в много дрогерии по целия свят! Цветовете са били създадени, за да паснат както на блондинки, така и на брюнетки. Някои хора смятат, че много от нюансите са подобни, което прави избора труден, особено ако пазарувате онлайн. По-добре е да отидете на място в дрогерията и да тествате цветовете преди да вземете решение. Тази препоръчвана помада е една от най-популярните по целия свят и е от първите лансирани. Вече се смята за легендарна. Цената й, обаче не е ниска. Помадата е много дълготрайна и е водоустойчива.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

ОЦЕНКА 8/10 ★★★★★★★★

Много дълготрайна, водоустойчива и красиво направена помада за вежди. Има няколко нюанса, измежду които повечето светли. Приятната, но гъста консистенция е засенчена от не толкова приятната цена. Формулата е добре изработена, както бихте очаквали от такъв известен бранд. Трудно е да се премахне в края на деня. Продуктът е веган.

Benefit Cosmetics POWmade

ОЦЕНКА 7/10 ★★★★★★★

Benefit е популярен и престижен бранд, който лансира все по-нови продукти за стилизиране на вежди. Дали кремообразната помада, идваща в тийнейджърска на вид, но красива опаковка, е най-добрата? В даден момент Benefit Cosmetics POWmade беше много известна и все още се препоръчва дори днес. Изберете я, ако харесвате много мека формула. Главно предимство са осемте налични нюанса, веган и водоустойчивата формула и бурканчето със специален ръб, за да изтриете четката и да премахнете излишното количество помада. А резултатите? Те са деликатни, тъй като помадата има различна формула от предшественика си и следователно по-различна пигментация.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner


ОЦЕНКА 6/10 ★★★★★★

Тази помада ви позволява да създадете идеално очертание на арките. Доста е гъста, така че за попълването на веждите се нуждаете от малко практика. Тази помада е водоустойчива и производителят гарантира, че се задържа идеално по кожата. Формулата изсъхва бързо, така че ще се нуждаете от малко тестване, за да попълните веждите – движенията с четката трябва да са прецизни, тъй като по-късно е трудно да направите корекции.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

ОЦЕНКА 5/10 ★★★★★

The Ultimate Eyebrow Pomade & Powder е необичайно дуо: получавате кремообразна помада и пудра в две малки бурканчета. Тъй като са в същия нюанс, няма как да създадете омбре ефект. Дали пудрата трябва да се използва за попълване на арките там, където помадата не успява? Или за предоставяне на матов завършек? Пудрата не е подходяща за използване самостоятелно, тъй като не е устойчива и е със средно покритие. Все пак трябва да се признае, че подходът към гримирането на веждите е интересен и въпреки че не е най-добрата помада, това уникално дуо заслужава внимание.

Помада за вежди: как да я използвате?

  1. Почистете веждите си с памуче: помнете, че те трябва да са сухи и немазни. Срешете ги с гребенче, за да ви е по-лесно да постигнете жаланата форма.
  2. Нанесете малко от помадата върху четката.
  3. Дефинирайте долната линия, работейки към опашката.
  4. Сега оформете опашката: помнете, че трябва да е остра и по-силно дефинирана от останалата част от веждата.
  5. Дефинирайте горната линия на веждата. За красив и натурален ефект оставете вътрешия край недокоснат и започнете гримирането на няколко милиметра от него.
  6. Попълнете зоната между горната и долната линия, опитвайки да нанесете повече продукт върху опашката и по-малко върху средата и вътрешната част.
  7. След това срешете, премахвайки излишното количество помада с четчица, ако е нужно. Направете го с нежни движения, сресвайки нагоре. Готово!